NEVJEROJATNA BRAVURA: / Čitava Engleska bruji o fantastičnoj obrani vratara Chelseaja

Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS

Sjajni belgijski reprezentativni vratar Thibaut Courtois sinoć je u 93. minuti susreta protiv Sunderlanda obranio udarac Van Aanholtu na nevjerojatan način.

15.12.2016.
9:56
AFP, ADRIAN DENNIS
VOYO logo

Naime, domaćini su izveli slobodan udarac u zadnjim sekundama utakmice (točnije 23 sekunde prije kraja dvoboja), lopta je došla u šesnaesterac i nakon gužve došla je do Van Aanholta koji se odličnom varkom, prvo, izborio za udarac na rubu kaznenog prostora, a onda je lijevom nogom snažno raspalio po golu. Činilo se da će lopta odsjesti u mreži, imala je dobru putanju kretanja, ali Courtois ju je fantastično odbio u stativu i u korner nakon čega je utakmica završena.

Gledatelji na "Stadionu svjetla" poskočili su sa svojih mjesta i primili se ga glavu, ne vjerujući što je Courtois obranio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Chelsea je u ovom srazu slavio 1-o pogotkom Cesca Fabregasa u 40. minuti za desetu uzastopnu pobjedu “bluesa” i šest bodova prednosti pred konkurencijom. Momčad Antonija Contea ove sezone igra sjajno, šampionski, a to može zahvaliti i Curtouisu koji brani sjajno na vratima ovog londonskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo