NEVJEROJATAN POTEZ, ALI NAŽALOST IMA SMISLA: / Prosinečki vratio u ekipu tipa koji je tetovirao četničkog vojvodu i izvrijeđao navijače

Image
Foto: Profimedia, AFP

Prvi potez koji je Prosinečki, zajedno sa Savezom povukao, najblaže rečeno mogao bi izazvati burnu reakciju

11.9.2019.
13:03
Profimedia, AFP
VOYO logo

Hrvatski strateg, nekada legendarni "španer" Dinama, Zvezde, Real Madrida i mnogih drugih klubova, Robert Prosinečki, izenenadio je javnost svojim odlukama posljednjiih dana. Prvo je nakon debakla protiv Armenije u kojoj je njegova ekipa izgubila s 4:2, Prosinečki je dao otkaz i poručio kako mu se mišljenje neće promijeniti.

Zatim je po povratku u BiH, u zračnoj luci, kazao kako čvrsto stoji iza svojih riječi, a onda je nakon sjednice Saveza naglo promijenio mišljenje i ipak ostao izbornikom reprezentacije. Međutim, prvi potez koji je Prosinečki, zajedno sa Savezom povukao, najblaže rečeno mogao bi izazvati burnu reakciju kod dijela navijača. Naime, kako tvrde Sportske.ba u reprezentaciju se vraća Ognjen Vranješ i to im je kako kažu potvrđeno iz NSBiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pišu još kako je to bila direktiva Saveza i kako ju je Prosinečki rado prihvatio, te da je baš Savez bio taj koji je inzistirao na izbacivanju Vranješa iz momčadi prošle zime, a da ga sada ipak žele "pomilovati". Podsjetimo sada malo zašto je Vranješ uopće izbačen iz momčadi. Naime, riječ je o vrhunskom stoperu koji je bio uvijek davao sve od sebe i bio je stup obrane reprezentacije BiH, ali privatan život i poneke kontroverzne odluke, postale su važnije od partija koje je pružao na terenu.

Kontroverzan lik

Naime, Vranješ je svojevremeno istetovirao granice Republike Srpske na tijelu, a kasnije ih je prekrio drugom tetovažom, da bi na kraju na ruku tetovirao lik četničkog vojvode Draže Mihailovića. Kasnije se još upustio u žestoku svađu s navijačima koje je na kraju nazvao "bauštelcima", ali kap koja je prelila čašu bio je seks-skandal sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom. Iscurilo je tada nekoliko eksplicitnih snimaka nje i Vranješa, a zbog toga je nagrabusio i u klubu te je na koncu izbačen i iz reprezentacije, iako je u obje momčadi bio važan igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Vranješ danas igra za grčki AEK u koji je stigao nakon što ga je Anderlecht otpisao baš zbog spomenutog skandala, a iako se mnogi Vranješevi oponenti neće složiti s povraktom u reprezentaciju, činjenica je da je on jedan od najboljih BiH stopera i svakako će dobro doći Prosinečkom imati jednog igrača takvog profila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo