NEVJEROJATAN BONUS: / Trenera Leicestera čeka pravo bogatstvo ako osvoji Premier ligu

Image
Foto: AFP, LOUISA GOULIAMAKI

Trener Leicestera, talijanski strateg Claudio Ranieri, dobiti će bogatu nagradu ako njegovi nogometaši ove sezone postanu prvaci Premier lige.

16.12.2015.
13:08
AFP, LOUISA GOULIAMAKI
VOYO logo

Leicester Andreja Kramarića apsolutni je hit ove sezone Premiershipa. Društvo sa King Power stadiona oduševljava svojim igrama nogometnu Englesku, a trenutno su prva momčad prvenstvene ljestvice s 35 osvojenih bodova nakon 16 odigranih kola (10 pobjeda, 5 neriješenih susreta i 1 poraz). Posljednja pobjeda došla je u ponedjeljak na večer, kad su s 2:1 slavili protiv aktualnog engleskog prvaka Chelsea, tako još više gurnuvši u očaj

Image
MOURINHO TONE SVE DUBLJE: /

Leicesterov dvojac uništio Chelsea

Image
MOURINHO TONE SVE DUBLJE: /

Leicesterov dvojac uništio Chelsea

No, uoči početka sezone, uprava Leicestera za Ranijera je imala samo jedan zahtjev. A to je da se Leicester ne ispadne u drugu ligu. Prošle godine, Lisice su bile u zoni ispadanja, ali su se na kraju spasile. No, ova sezona je priča za sebe i čelnici Leicestera su iznenađeni i oduševljeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki bonus

Tako kad su sastavljali ugovor Claudiju Ranieriju, stavili su klauzulu po kojoj bi Talijan, u slučaju naslova prvaka Premier lige, dobio nevjerojatnih 1,7 milijuna funti bonusa. U Ranierijevom ugovoru također postoji klauzula da će na snagu stupiti trogodišnji ugovor, ako ekipa ostane u elitnom rangu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se igrača tiče, oni imaju standardne klauzule za ostanak, Europu i titulu naslova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo