NEVEROJATNA SCENA DOLAZI NAM IZ ARGENTINE: / I River Plate odao počast poginulim Brazilcima

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Prekrasna gesta dolazi nam iz Argentine.

5.12.2016.
9:33
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Tamo je, naime, argentinski nogometni velikan River Plate na prvenstvenom gostovanju kod Independientea igrao u zelenim dresovima, odajući tako počast tragediji brazilskog Chapecoensea, kojem je u padu aviona u Kolumbiji poginulo 18 igrača i trener. Ukupno je u zrakplovnoj nesreći poginula 71 osoba, od toga i 20 novinara. Svega šest osoba preživjelo je pad, uključujući trojicu nogometaša.

PREKRASNA GESTA DOBILA SLUŽBENU POTVRDU: Poginula momčad osvojila naslov prvaka!

Sve o nesreći brazilskih nogometaša pročitajte OVDJE.

River inače igra u kombinacijama crvene, bijele i crne boje, a u zelenim dresovima je do sada igrao samo jednom u 115 godina bogate povijesti. Brazilcima su se poklonili i navijači Independientea, koji su prije utakmice u zrak pustili zelene balone, a na tribinama su istaknuli i transparente podrške Chapeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, veliko rivalstvo vlada između Argentine i Brazila, pravi antagonizam, rekli bi smo. Dokaz tomu je i slučaj poznatog argentinskog nogometaša Carlosa Teveza koji, dok je igrao za Corinthinas ni u šali nije htio obući dres brazilske reprezentacije jer se, kako je govorio, onda ne bi smio vratiti u rodni Buenos Aires.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo