NEUVJERLJIVI I SKROMNI RONALDO JASNO DAO DO ZNANJA: / 'Sanjam da s Portugalom osvojim Euro'

Image

Portugal se jučer nakon lutrije jedanaesteraca protiv Poljske (5-3) na Velodromeu plasirao u polufinale Eura.

1.7.2016.
8:31
VOYO logo

Jedan od igrača Portugala koji su u raspucavanju bili točni je bio i ponajbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo. Zvijezda Reala kaže kako mu nije bitno koliko će golova zabiti, jer je ovdje u pitanju viši cilj.

"Sanjam da s Portugalom osvojim Euro. U karijeri sam osvojio mnoštvo trofeja, ali ništa s reprezentacijom. Sad želim to ispraviti", kazao je Ronaldo koji sad čeka protivnika u polufinalu, boljeg iz ogleda Wales - Belgija. Ako Wales kojim slučajem prođe jaku Belgiju, Ronaldo bi igrao protiv svog suigrača iz Los BlancosaGaretha Balea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Belgija je vrlo snažna momčad, ali Wales je veliko iznenađenje Eura. Tko zna, vidjet ćemo...", poručio je Portugalac koji protiv Poljske i nije briljirao. Ronaldo je kreirao svega 4 šanse za gol i samo jednom pucao u okvir gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ovo jako boli'

Najbolji igrač Poljske Robert Lewandowski pogodio je za 1-0 već nakon nakon minutu i 39 sekundi igre. Lewi je postigao drugi najbrži pogodak u povijesti europskih prvenstava. Rekord i dalje drži bivši ruski reprezentativac Dimitri Kiričenko koji je na EP-u 2004. u Portugalu u susretu protiv Grčke zabio pogodak nakon 67 sekundi susreta. Lewandowski je bio i izvođać prvog jedanaesterca za Poljsku. I bio je točan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo jako boli i boljet će još jako dugo", kratko je prokomentirao Lewi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo