NEUGODNO UPOZORENJE: / "Slaven Bilić bi mogao upasti u ozbiljne probleme"

Image
Foto: AFP

Bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića ovog četvrtka očekuje debi na klupi West Hama u službenoj utakmici. U prvom ogledu 2. pretkola Europske lige na Upton Park stiže malteška Birkirkara.

16.7.2015.
6:45
AFP
VOYO logo

Ne bi to trebala biti nepremostiva prepreka za Bilićevu momčad, ali ako i preskoče Maltežane, Čekićare čekaju još četiri utakmice do plasmana u grupnu fazu Europske lige. Pođe li im to u konačnici za rukom, čeka ih paklena sezona u kojoj će "ratovati" na četiri fronta.

Bilićev prethodnik na klupi West Hama Sam Allardyce smatra da će to biti veliki test za momčad i da bi se hrvatski stručnjak mogao naći u velikim problemima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Momčad nije dovoljno jaka"

"Europa će biti odlučujući faktor. Budu li se igrale europske utakmice, uz Premierligu, FA Cup i Liga kup, bit će to pravi test. A nisam siguran da je momčad dovoljno jaka i da ima dovoljnu dubinu za takvo što", rekao je Allardyce za TalkSport i dodao:

"Najvažnija stvar za svakog trenera je da mu momčad ostane pošteđena ozljeda. Ako ne bude tako, Slaven Bilić bi mogao upasti u velike probleme, baš kao što sam i ja u posljednje četiri godine."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo