NET.HR EKSKLUZIVNO DOZNAJE: / Mamić otima Rijeci njihovu veliku zvijezdu!

Image

Kako Net.hr doznaje, ponajbolji igrač Rijeke Marin Tomasov (28) blizu je prelaska u arapski klub Al Nassr na čijoj klupi od nedavno sjedi bivši trener Dinama Zoran Mamić.

31.7.2016.
13:05
VOYO logo

Iz izvora bliskih klubu doznajemo kako su u tijeku pregovori između Rijeke i Al Nassrija. Pregovori bi se trebali finiširati ubrzo i očekuje se kako će Tomasov svoju posljednju utakmicu za Rijeku odigrati protiv istanbulskog Bašakšehira u uzvratu 3. pretkola Europske lige u četvrtak na Rujevici.

PJACA: ‘Tomasov će nam biti najveća prijetnja’ TOMASOV: ‘Drago mi je zbog toga’

"Službeni stav kluba je da nema prodaje niti jednog igrača dok igramo protiv Bašakšehira u 3. pretkolu Europske lige", kazao nam je glasnogovornik HNK Rijeke Robert Frank.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić ga je htio još prije

Nije tajna da Zoran Mamić cijeni igračke kvalitete Tomasova. Nije ga uspio dovesti u Dinamo, no sad kad je prihvatio trenersku palicu u Al Nassriju, odlučio je i realizirati svoju želju.

Tako će Rijeka nakon odlaska reprezentativnog vratara Ivana Vargića u rimski Lazio, Marka Leškovića u Dinamo, Mirala Samardžića u kineski Henan Jianye, Asmira Kajevića u Čukarički, Josipa Brezoveca i Zorana Kvržića u Sheriff, Ivana Močinića u bečki Rapid, Odisea Roshija te Bekima Balaja u Terek Grozny, vjerojatno ostati i bez sjajnog Zadranina Tomasova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Nel Pavletić

Tomasov je tijekom svoje karijere igrao za Zadar, splitski Hajduk gdje je ponajviše i skrenuo pozornost na sebe i 1860 Munchen, da bi nakon toga potpisao za Rijeku. To se dogodilo 10. siječnja 2015. godine, a do sad je za riječke bijele odigrao 64 utakmice, uz 23 gola i 16 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo