NEŠTO SE OPASNO KUHA U MANCHESTER UNITEDU: / Procurila lista za odstrijel, na njoj je čak šestero velikih zvijezda

Image
Foto: Profimedia

Ole Gunnar Solskjaer odlučio je sada potpuno očistiti svlačionicu od nepotrebnih, a opet skupih igrača

15.7.2020.
14:22
Profimedia
VOYO logo

Čini se da Manchester United sprema veliki uzlet u novoj sezoni. Dobra forma traje još od zime i rastu polako iz utakmice u utakmicu te bi se na kraju lako mogli dokopati i mjesta koje vodi u Ligu prvaka, a to je nešto što gotovo nitko nije očekivao početkom sezone.

Ole Gunnar Solskjaer odlučio je sada potpuno očistiti svlačionicu od nepotrebnih, a opet skupih igrača valjda kako bi malo rasteretio budžet za plaće i otvorio mjesta za neka nova imena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjaer Manchester United v Manchester City, Premier League, Football, Old Trafford, Manchester, UK - 08 Mar 2020, Image: 504680105, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications., Model Release: no, Credit line: Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na popisu se našao Alexis Sanchez koji je trenutno na posudbi u Interu, gdje nije zadovoljio i sada se vraća nazad na Old Trafford gdje ga sigurno čeka transfer. Inače, Sanchez ima plaću od 25 milijuna eura godišnje i sam njegov odlazak bio bi ogromno olakšanje za klub. Nadalje, na popisu su se još našli i Chris Smalling, Marcos Rojo, Phil Jones, Jesse Lingard i Diogo Dalot, kako tvrdi Mirror.

United sigurno ima plan uložiti u pojačanja nakon što prodaju spomenute igrače, a prvi im je "pick" 100 milijuna eura vrijedni krilni napadač Jadon Sancho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo