Nesretna zvijezda napokon priznala: 'Trebam pomoć!'

Nakon niza gluposti koje je napravio u posljednje vrijeme, Mario Balotelli je na telefon zaplakao talijanskom izborniku i konačno priznao: 'Trebam pomoć, uvijek sve pokvarim'.

23.3.2011.
12:52
VOYO logo

Problematični talijanski napadač se prošloga tjedna u susretu Europske lige protiv Dinama iz Kijeva 'proslavio' iskuljučenjem zbog udarca nogom u prsa suparničkog igrača Gorana Popova. Ovaj potez je toliko naljutio trenera Roberta Mancinija da je svog sunarodnjaka nazvao "glupanom", a engleski klub ga je kaznio oduzimanjem dvotjedne plaće.

To je bila još jedna u nizu gluposti koje je Mario Balotelli napravio u dresu Cityja, u kojem je u 20 odigranih utakmica već skupio dva crvena i devet žutih kartona. Najnovija kazna stajala ga je i poziva u talijansku reprezentaciju koja u petak, 25. ožujka igra kvalifikacijsku utakmicu u Sloveniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=0qYevej6z1iTAu52

20-godišnji Talijan je tim povodom razgovarao sa svojim izbornikom Cesare Prandellijem i zaplakao mu preko telefona rekavši kako mu je potrebna pomoć da bi ukrotio svoj temperament.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarao sam s Balotellijem. Shvatio je da je napravio glupu pogrešku i rekao mi: 'Trebam pomoć! Uvijek sve pokvarim, ali jako mi je stalo do igranja za reprezentaciju'. I ja procijenjujem igrače prema njihovom ponašanju. U svakom slučaju, ipak bih mogao pozvati Balotellija za prijateljsku utakmicu protiv Ukrajine (sljedeći utorak op.a.). Vidjet ćemo jer se neka pravila ponašanja ipak moraju poštivati", otkrio je talijanski izbornik.

"S Prandellijem je odradio otvoreni razgovor jer imaju izvrstan osobni odnos. To je pozitivna stvar. Balotelli je rekao da njegov startu u utakmici protiv Dinama nije bio namjeran, ali sve je nekako pošlo po zlu. S njim treba imati strpljenja, ali iz ovoga će izaći još jači. Sve je to dio nogometnog razvoja, no trebamo ga podržati", naglasio je Balotellijev agent Mino Raiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103220524006 arti-201103210874006 arti-201103210110006 arti-201103170776006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo