NESLAVAN KRAJ BIVŠEG DINAMOVA TALENTA: / Mamić ga prodao za nestvarnih sedam milijuna eura, a sada ga klub otpušta

Image
Foto: Profimedia

'U našem je kolektivu igrao važnu ulogu, ne dvojim u to da će on i u nastavku karijere biti jednako uspješan'

30.5.2020.
22:49
Profimedia
VOYO logo

Nekadašnji stoper Dinama i mlade hrvatske nogometne reprezentacije, Jozo Šimunović nakon pet godina provedenih u škotskom Celticu napustit će klub, objavljeno je to na službenim stranicama kluba.

Šimunović, kojeg je Zdravko Mamić uspio prodati nakon nekoliko odigranih utakmica za seniore Dinama za sedam milijuna eura, postat će slobodan igrač jer mu Celtic neće produžiti ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Jozo Simunovic of Celtic FC during the Europa League match between Celtic and FC Copenhagen at Celtic Park, Glasgow Celtic v FC Copenhagen, Europa League., Round of 32, Leg 2 of 2 - 28 Feb 2020,Image: 501542087, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only, Model Release: no

Celtic je imao opciju produžiti mu ugovor za još godinu dana, ali uprava je odlučila da to ipak neće napraviti. Šimunović je skupio 125 nastupa u slavnom škotskom velikanu i zabio je pet pogodaka, a na suradnji s klubom zahvalio mu je i trener Neil Lennon.

"Hvala Šimunoviću što je sve ove godine bio uz nas. Sjajan je momak, s njim smo proživjeli neke uistinu sretne trenutke. U našem je kolektivu igrao važnu ulogu, ne dvojim u to da će on i u nastavku karijere biti jednako uspješan, gdje god igrao", kazao je Lennon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo