NEPOPRAVLJIVI EGOCENTRIK / Procurila nova sramota Cristiana Ronalda

30.4.2015.
11:09
VOYO logo

Naime, prilikom trećeg pogotka Madriđana kojeg je zabio Alvaro Arbeloa, doslovno mu ukravši loptu ispred nosa, bijesni Ronaldo svom je snagom napucao loptu u mrežu i svalio na sebe bijes pratitelja nogometa. Gol na kraju nije ni proslavio sa suigračem, zbog čega je na društvenim mrežama zasut kritikama. Fantastični portugalski nogometaš tijekom utakmice dva puta je bio blizu pogotka, i očito ovaj izljev nezadovoljstva je i posljedica toga.

Dan nakon uvjerljive pobjede Reala protiv Almerije (3:0), društvene mreže preplavljene su snimkama i komentarima nesportskog poteza Cristiana Ronalda kod trećeg gola Madriđana. Ronaldo je dvaput bio blizu pogotka, a frustraciju zbog neefikasnosti je demonstrirao na samom kraju utakmice. Zbog svoga još jednog nesportskog ponašanja, zaradio je slijedeće komentare:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/e7m0LlFIxgd/embed/simplehttps://platform.vine.co/static/scripts/embed.js

"Cristiano Ronaldo je tako antipatičan. Njegova reakcija na Arbeolin gol jednaka je reakciji nekog djeteta kojem uzmete loptu i ne želite mu je vratiti, a on se ljuti u svom stilu malog dijeteta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Arbeloa je zabio, Ronaldo baš nije sretan. Očekujem da ga Thierry Henry sada pozove na red jer nije htio slaviti sa suigračem".

"Evo zašto Ronaldo i nije baš omiljen tip kod navijača"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo