NEPONOVLJIVI IBRAHIMOVIĆ: / Veliki jubilej veterana koji i dalje zabija kao mladić

Image
Foto: AFP, GEORGES GOBET

U zaostaloj utakmici 35. kola francuskog prvenstva nogometaši Bordeauxa i PSG-a odigrali su neodlučeno 1-1, a dvoboj će se pamtiti po velikom jubileju švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića.

11.5.2016.
22:52
AFP, GEORGES GOBET
VOYO logo

Parižani su do vodstva došli u 59. minuti kada je Angel di Maria nabacio s desne strane, a Ibrahimović glavom smjestio loptu iza leđa domaćeg vratara Jeromea Priora. Ibrahimoviću je to jubilarni 300. ligaški pogodak u velikoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo Suarez efikasniji

Prvi je postigao 1999. u dresu Malmöa protiv Västra Frölunde, a potom je zabijao za Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Milan i PSG. S 34 godine na leđima Ibrahimović je i dalje neumoljiv prema suparnicima: ove je sezone u francuskom prvenstvu postigao 36 golova, a efikasniji od njega u pet najjačih europskih liga je samo Barcelonin napadač Luis Suarez (37). Računajući sva natjecanja, Ibrahimović je ove sezone zabio 46 golova u 49 utakmica!

https://vid.me/irdf

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo da je u 66. minuti Nicolas Pallois donio izjednačenje Bordeauxu koji se uoči posljednjeg kola nalazi na desetom mjestu. Parižani su, pak, odavno osigurali novi naslov prvaka, a ispred drugoplasiranog Lyona imaju nevjerojatnih 28 bodova prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo