NEOČEKIVANO POJAČANJE ZA VATRENE: / Argentinsko čudo od djeteta želi igrati za Hrvatsku. Njegov dolazak ovisi samo o jednoj osobi

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Ove sezone odigrao je 17 utakmica i zabio osam golova

27.2.2020.
11:40
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Imamo podosta zanimljivu situaciju u hrvatskoj reprezentaciji za uzraste do 21 godine. Naime, trupama Igora Bišćana uskoro bi se mogao priključiti talentirani argentinski nogometaš hrvatskog podrijetla, Mateo Bajamich. Riječ je o ofenzivcu koji trenutačno igra za tamošnjeg drugoligaša Instituta iz Cordobe, istog onog kluba u kojem je ponikao Paolo Dybala.

Bajamicha je zapazio i posebno ga promatra Igor Bišćan i o njemu ovisi hoće li Bajamich doći ili ne, a on je u razgovoru za Gol rekao da postoji dobra šansa da ga i pozovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dečko se preziva Bajamić. Dosta je zanimljiv, pratit ćemo ga i dalje. Igra u klubu iz Druge argentinske lige. Igra na mjestu napadača ili krilnog napadača. Jako je ofenzivno orijentiran. Pratimo ga i možda ga u jednom trenutku pozovemo", otkrio je Bišćan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak je i mladi Bajamich izrazio želju da zaigra za Hrvatsku, a argentinski mediji tvrde kako je već u procesu dobivanja hrvatskog državljanstva jer su mu roditelji emigranti iz Hrvatske. Ove sezone odigrao je 17 utakmica i zabio osam golova, a koncem siječnja za njega je navodno stigla ponuda jednog hrvatskog kluba u visini od milijun eura, ali to je odbijeno i čelnici su rekli da ispod dva milijuna ne pristaju na pregovore. Bajamich je na meti još nekih klubova, ali prije lipnja Instituto neće prodavati mladog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo