NEOČEKIVANA VIJEST IZ SLOVENIJE: / Sinjski dijamant raskinuo ugovor s Olimpijom nakon jedne od najboljih sezona u karijeri

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Još uvijek se ne zna kakvi su mu planovi

8.1.2021.
9:51
Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski napadač AnteVukušić više nije član Olimpije. Slovenski klub potvrdio je da su svije strane sporazumno raskinuli ugovor. Pomalo je to iznenađujuće jer je 'Sinjski dijamant' u sezonu i po koliko je tamo proveo u 50 nastupa zabio 28 golova i namjestio ih još devet. Lani je bio najbolji strijelac prvenstva s 26 pogodaka, koliko nitko u slovenskoj ligi nije dao u posljednjih deset godina.

"Želio bih zahvaliti Milanu Mandariću. Imali smo izvrstan odnos o prvog dana. Vjerovao je u mene od samog početka. Želim mu puno uspjeha u poslovnom i privatnom životu. Zahvaljujem, suigračima, i klupskom osoblju na svemu", poručio je Vukušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi su me u klubu dočekali poput obitelji. Po prvi put u karijeri nisam se s nikim svađao na terenu i izvan njega. Žao mi je što nismo uspjeli osvojiti naslov. Prva godina u Olimpiji je nezaboravna. Nikada neću zaboraviti niti navijače koji su me podržavali. Niti jednom u godinu i pol dana u Ljubljani nisam čuo ružnu riječ o sebi", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nezadovoljan statusom u momčadi Vukušić se, inače, nije pojavio na prvom treningu Olimpije u 2021. godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim njega Olimpiju je napustio i GoranMilović. Bivši stoper Hajduka karijeru će nastaviti u mađarskom Diosgyoru na čijoj je klupi Zoran Zekić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo