NEOBIČNA TVRDNJA SLAVNOG BRANIČA: / Uvjeren je da bi Ronaldo ostao u Realu da klub nije napustio originalni 'Luka Modrić'

Image
Foto: AFP, JOSEP LAGO

Prije šest godina napustio je Santiago Bernabeu

9.5.2019.
20:12
AFP, JOSEP LAGO
VOYO logo

Njemački nogometaš Per Mertesacker tvrdi da bi Real Madrid možda imao priliku zadržati Cristiana Ronalda prošlog ljeta da je njegov sunarodnjak Mesut Ozil još uvijek u klubu. Poznato je da je sjajni veznjak napustio Santiago Bernabeu 2013. i prešao u Arsenal.

Među najboljima

"On je za mene ofanzivno jedan od najboljih nogometaša i može napraviti razliku na utakmicama. Za njega bi bilo dobro da igra dugi niz godina za jedan klub, a ne samo pet ili šest jer bi onda mogao imati ulogu kakvu ima Luka Modrić. Međutim, čak se i Modrić muči kako bi zadržao vrhunsku formu nakon najbolje godine u karijeri. To bi bio veliki izazov za Mesuta. No, Ronaldo bi možda ostao u Realu da nisu prodali Mesuta jer bi od njega uvijek dobivao najbolje asistencije", kazao je slavni branič.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Arsenal's German midfielder Mesut Ozil (L) shakes hands with Arsenal's Spanish head coach Unai Emery (R) after being substituted during the English Premier League football match between Arsenal and Leicester City at the Emirates Stadium in London on October 22, 2018. (Photo by Glyn KIRK / IKIMAGES / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.

U siječnju 2018. Ozilova budućnost u Arsenalu bila je pod upitnikom, ali je na kraju potpisao novi ugovor na tri i pol godine te je stao na kraj glasinama. Međutim, godinu kasnije njegova budućnost na Emiratesu opet je došla pod znak upitnika. Pod Emeryjem mu je smanjena minutaža, ali unatoč tomu izjavio je kako nema namjeru otići ovog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo