Nemir u Bayernu: Dvije zvijezde u sukobu s Pepom?

Ponajveci talent njemackog nogometa Mario Gotze lani je iz Borussije Dortmund presao u redove velikog rivala Bayerna, uz odstetu od 37 milijuna eura.

2.5.2014.
10:12
VOYO logo

Priznao je to u izjavi za Bild 21-godisnji veznjak koji kod Pepa Guardiole najcesce ulazi s klupe, pogotovo u najvaznijim utakmicama. Statistika mu nije losa, u sluzbenim je utakmicama postigao 13 pogodaka i 12 puta asistirao, ali minutazom nije zadovoljan.

"Naravno da nisam sretan. Ali, nastavit cu se boriti i nadam se da cu uskoro zadobiti trenerovo povjerenje kako bih igrao od prve minute", istaknuo je Gotze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bild, medutim, dodaje da je odnos izmedu Guardiole i Gotzea prilicno hladan, te da razlike izmedu njih dvojice nece biti lako premostiti. Moze li to dovesti do ranog rastanka ili ce Gotze nastaviti traziti srecu u Munchenu, trebali bi pokazati sljedeci mjeseci.

U svakom slucaju, prilicno je jasno da Bayernu nece nedostajati ponuda ako odluci prodati mladog nogometasa. Manchester United je odavno bacio oko na Marija, a na nove znakove nemira u Bayernu uputio je i Kicker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spominje se kako je nezadovoljan i Thomas Muller, koji bi takoder mogao prema Manchester Unitedu. Naime, novi strateg Uniteda ce biti otkriven u srijedu, a to bi trebao biti Louis van Gaal. Nizozemski strucnjak i njemacki nogometas odlicno su suradivali u Bayernu, te bi sada mogao za svojim bivsim sefom.

//www.youtube.com/embed/7oSMTccZejc

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo