NEMAJU MILOSTI PREMA MODRIĆU: / Navijači razočarani onime što je Vatreni napravio, Marca ga slomila - 'Nije ni čudo što je zamjenjen'

Image
Foto: Profimedia

Za razliku od Rakitića, kapetan Vatrenih nije odigrao tako dobru utakmicu

10.5.2021.
10:52
Profimedia
VOYO logo

U derbiju 35. kola Primere Real i Sevilla su odigrali 2-2, a "Kraljevski klub" je od poraza spasio autogol u 94. minuti, dok je gol za Sevillu polučio Ivan Rakitić. Sevilla je povela u 22. minuti golom Fernanda na asistenciju Rakitića, a Real je izjednačio u 67. minuti preko Asensia na dodavanje Kroosa.

Rakitić je iz penala opet doveo Andalužane u vodstvo u 78. minuti i činilo se da će to biti konačan rezultat sve dok u četvrtoj minuti sudačke nadoknade Kroos je pucao, a loptu u gol skrenuo igrač Seville Carlos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić je igrao do 66. minute, a Rakitić do 88. minute, ali za razliku od Rakitića, kapetan Vatrenih nije odigrao tako dobru utakmicu.

Image
Foto: Profimedia

Čitatelji Marce nisu bili nimalo zadovoljni Modrićevom izvedbom i dobio je jednu od najgorih ocjena, a Marca ga je dodatno kritizirala zbog slabijeg doprinosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veteran je bio neobično teških nogu u veznom redu. To je razumljivo s obzirom na poteškoće koje je imao protiv Chelseaja sredinom tjedna. U drugom poluvremenu nije bilo iznenađenje kada ga je Zidane zamijenio", napisali su tako.

Modriću se, zapravo ne može previše prigovoriti jer u srijedu je odigrao vrlo tešku utakmicu, svih 90. minuta protiv Chelseaja u Ligi prvaka, a treba naglasiti i kako je već duboko zagazio u 36. godinu života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo