NEMA RIJEKE NI OSIJEKA: / Hrvatski klubovi bore se u Europi, a HRT ne prenosi utakmice dva od četiri kluba

Image

Sljedećeg tjedna igraju se uzvratne utakmice za ulazak u skupine Lige prvaka i Europske lige, a HTV neće prenositi dvije od četiri utakmice hrvatskih klubova.

18.8.2017.
11:17
VOYO logo

Osječani su bijesni zbog odluke HTV-a koji ih je ignorirao na njihovom europskom putu, još od utakmica protiv St. Colome, Luzerna, preko PSV-a i sad bečke Austrije. Utakmice Zekićeve momčad koja je napravila senzaciju izbacivši nizozemskog velikana PSV, a sad se nakon poraza 1:2 bori za ulazak u skupinu Europske lige protiv Austrije, možete gledati na HNTV-u.

Osječani samo u snimci

Sinoć je dvoboj iz Gradskog vrta u snimci ipak prikazan na HTV-u, u 23 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HTV je prenosio utakmice Dinama, Hajduka i Rijeke, a u uzvratu će Riječani ostati bez prijenosa na javnoj televiziji. No, to je u domeni tv-prava, a za taj dvoboj na Rujevici u srijedu prava ima Arenasport.

Za razliku od ranijih pretkola u play-offu, sada počinje vrijediti ugovor prema kojemu HTV može prenositi utakmice Lige prvaka samo srijedom, a Rijeka uzvrat protiv Olympiakosa igra u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak se, pak, preklapaju termini utakmica Dinama i Hajduka. Maksimirska momčad igra protiv Skenderbeua u Elbasanu od 20 sati, dok Hajduk dočekuje Everton na Poljudu u 21 sat pa će vjerojatno, kao i do sad u takvim slučajevima, jedna utakmica biti prenošena na prvom programu HTV-a, a druga na HTV 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo