NEMA PAYETA, NEMA PROBLEMA! West Ham bolji od C. Palacea: / Carroll briljantnim potezom bacio Bilića u trans

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

Odigrani su gotovo svi subotnji susreti 21. kola Premier lige.

14.1.2017.
17:53
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

West Ham Slavena Bilića je na svom terenu bez "odmetnutog" Dimitrija Payeta s 3-0 pregazio Crystal Palace prekinuvši niz od tri uzastopna poraza (Manchester United 0-2, Leicester City 0-1) i debakla u FA kupu (Manchester City 0-5).

Biliću, momčadi, klubu i navijačima trebala je pobjeda koja bi, uz prekid crnog niza i popravila raspoloženje u "West Ham svijetu" zbog situacije s najboljim igračem čekićara Payetom, koji želi otići iz kluba, a pritom ne bira načine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Payet se prijeti, West Ham pobijeđuje

Pa je tako Biliću naglasio da, ako ga kojim slučajem prisili da igra, da će lažirati ozljedu za vrijeme utakmice. I dok se Bilić navlači s Payetom koji inzistira na odlasku u Marseille, klub kojeg je također izigrao kad se 2015. godine iza leđa upravi spomenutog kluba dogovorio s West Hamom i Bilićem da dođe u London, njegova momčad misli samo na pobjede i kako početi u kontinuitetu igrati bolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u subotu je West Ham pokazao, barem protiv Crystal Palacea, da se može i bez njega. Domaćine je u vodstvo doveo Feghouli u 68. minuti, a 11 minuta kasnije Andy Carroll zabio je jedan od najljepših golova ove sezone.

Antonio je ubacio s lijeve strane, a korpulentni napadač West Hama fantastičnim škaricama zakucao loptu pod gredu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sedam minuta kasnije Lanzini je prekrasnim lobom zabio za konačnih 3:0. Razočarani navijači West Hama osvetili su se Payetu, koji je sa 150,000 eura tjednom plaćom najplaćeniji igrač 'čekičara', uvredama s tribina Wembleyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham je ovom pobjedom 'pobjegao ' u sigurnu zonu, sada drži 12. mjesto sa 25 bodova, devet više od zone ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvjerljivu pobjedu ostvario i Arsenal

Uvjerljivu pobjedu ostvario je i Arsenal pobijedivši na gostovanju Swansea City 4-0. Golove za 'topnike', koji su ove sezone zabili 27 golova na gostovanjima, postigli su Olivier Giroud (37), Jack Cork (54-ag), Kyle Naughton (67-ag) i Alexis Sanchez (73).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Chelsea sa 49 bodova i susretom manje, Tottenham je drugi sa 45 bodova, a Arsenal i Liverpool imaju po 44 boda, zatim slijede Manchester City (42) i Manchester United (39). U nedjelju je na rasporedu najveći derbi engleskog nogometa, sudar Manchester Uniteda i Liverpoola, te ogled Evertona i Manchester Cityja.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

REZULTATI:

Tottenham - WBA 4-0 (Kane 12, 77, 82, McAuley 26-ag) Burnley - Southampton 1-0 (Barton 79) Hull City - Bournemouth 3-1 (Hernadez 32, 50, Cummings 62-ag / Stanislas 3-11m) Sunderland - Stoke City 1-3 (Defoe 40 / Arnautovic 15, 22, Crouch 34) Swansea City - Arsenal 0-4 (Giroud 37, Cork 54-ag, Naughton 67-ag, Sanchez 73) Watford - Middlesbrough 0-0 West Ham - Crystal Palace 3-0 (Feghouli 68, Carroll 79, Lanzini 86) Kasnije: Leicester City - Chelsea

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo