NEKAKO SUMNJAMO DA JE MODRIĆ ZASLUŽIO OVO: / Rafalna paljba navijača i Marce po Luki i Zidaneu - 'Tko je kriv za krizu'?

Image
Foto: Profimedia

Ugledna Marca tako donosi dva teksta, prvi je anketa u kojoj na sve moguće načine pokušavaju pronaći krivca za ovakav rezultat

15.1.2021.
8:20
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Athletic Bilbaa izborili su plasman u finale španjolskog Superkupa nakon što su u polufinalnom susretu igranom u Malagi pobijedili branitelja naslova Real Madrid s 2-1.

Bila je to prva pobjeda baskijskog sastava protiv "Kraljevskog kluba" u posljednjih 12 susreta. Zadnju pobjedu Athletic je protiv Reala upisao u ožujku 2015. u prvenstvu rezultatom 1-0. Junak susreta bio je dvostruki strijelac Raul Garcia. Za 1-0 je zabio u 18. minuti, a 20 minuta kasnije realizirao je kazneni udarac za 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karim Benzema je u 73. minuti smanjio na 1-2, a isti je igrač u 83. minuti postigao i drugi gol, no sudac Juan Martinez je poništio pogodak zbog zaleđa. VAR se oglasio i u posljednjim trenucima susreta, provjeravao se je li kazneni udarac za Real, ali nakon VAR pregleda sudac je pokazao da nema prekršaja. Luka Modrić je za Real igrao do 67. minute.

Image
Foto: Profimedia

Luka Modrić (lijevo) i Dani Garcia

Navijači nezadovoljni

Nakon novog debakla uslijedila je medijska rafalna paljba po Realu. Ugledna Marca tako donosi nekoliko tekstova, prvi je anketa u kojoj na sve moguće načine pokušavaju pronaći krivca za ovakav rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitali su svoje čitatelje koji je glavni razlog eliminacije iz kupa, a čitatelji su bili podijeljeni kod svih opcija. Dakle krive prvenstveno generalnu lošu izvedbu svojih igrača, zatim krive Zidanea i njegov stožer.

Slijedi pitanje tko je bio najgori, a tu uvjerljivo pobjeđuje Zidane. Nakon njega najgorim smatraju Hazarda pa onda, vjerovali ili ne, Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu u anketi čitatelji Marce kažu im se nimalo ne sviđaju promjene koje je Zidane napravio i kako im je protiv Athletica najviše nedostajao Martin Odegaard te se većina slaže da je Zidaneu vrijeme polako iscurilo, odnosno, da se njegovu mandatu bliži kraj.

Image
Foto: Profimedia

(FromL) Athletic Bilbao's Spanish midfielder Iker Muniain and Spanish forward Raul Garcia challenge Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric during the Spanish Super Cup semi final football match between Real Madrid and Athletic Club Bilbao at La Rosaleda stadium in Malaga on January 14, 2021.,Image: 583475828, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Nova kriza

Nadalje, naknadno je objavljen i drugi članak i to s naslovom "Nova kriza u Madridu". U njemu se pak navodi da Real čak nije imao niti sreće jer dva puta su gađali prečku, pa onda da je Asensio bio najsvijetilija točka momčadi. I onda ide kritika Zidaneu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinar Marce naglašava kako je trener obavio loš postao i kako je zbog njegova vodstva odjednom čak i već davno otpisana Barcelona postala konkurent za prvo mjesto. Na koncu navodi i kako se, zbog Zidanea, Real našao u nezgodnoj situaciji u Ligi prvaka, iz koje su se jedva izvukli, a tvrdi kako bi im nova kriza itekako mogla poremetiti put do osvajanja La Lige.

Kritika Modriću

U glavnom osvrtu na utakmicu Marca je pak navela da je ovo bilo nevidljivo izdanje Luke Modrića i udarila mu opasnu kritiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Real je trebao Hrvata koji briljira, u njegovom najboljem izdanju. Međutim, Modrić je bio daleko od toga. Igrao je stidljivo, tiho i nevidljivo. Koliko Modrić znači Realu i koliko je momčad patila zbog njegove lošije igre najbolje se vidjelo nakon pola sata igre. Tada je Modrić nakratko živnuo i odmah se i cijeli Real razbudio. Ipak, Modrić se brzo vratio sivilu koje je obilježilo ovaj njegov nastup pa je u 67. minuti poslan na tuširanje", napisali su.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo