NEKADAŠNJA ZVIJEZDA SPURSA IMA NOVI KLUB: / Najlošija momčad Seria A dovela bivšeg brazilskog reprezentativca

Image
Foto: AFP

Benevento se ove sezone po prvi put u klupskoj povijesti natječe u prvoj ligi.

19.1.2018.
19:42
AFP
VOYO logo

Trenutačno posljednje plasirani sastav talijanskog nogometnog prvenstva Benevento u petak je objavio kako je na posudbu do kraja sezone iz turskog Antalyaspora doveo bivšeg brazilskog reprezentativnog veznjaka Sandra (28).

Sandro, koji je u razdoblju od 2009. do 2012. godine sakupio 18 nastupa za Brazil, svoje je najbolje utakmice pružio u dresu Tottenham Hotspura za koji je igrao od 2010. do 2014. godine. Potom je bio član Queens Park Rangers i West Bromwich Albiona da bi prošloga ljeta stigao u Antalyaspor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srišili rekord

Antalyaspor je ambiciozno krenuo u ovu sezonu, no na polovici prvenstva zauzima tek 14. mjesto skupa ljetna pojačanja koja nisu ispunila očekivanja, među kojima je i Sandro, već tijekom siječnja su odlučila promijeniti sredinu. Još ranije iz Antalyaspora je otišao francuski reprezentativni napadač Jeremy Menez, a isto se očekuje da će učiniti i njegov sunarodnjak Samir Nasri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benevento se ove sezone po prvi put u klupskoj povijesti natječe u prvoj ligi, te je u sezonu krenuo sa 14 uzastopnih poraza što je novi negativni rekord u europskom nogometu. Prvi bod klub je osvojio u 15. kolu protiv Milana golom svog vratara u posljednjoj minuti sudačke nadoknade, da bi u posljednja dva kola ostvario dvije pobjede protiv Chieva i Sampdorije. Ipak, sa samo sedam osvojenih bodova Benevento je i dalje uvjerljivo posljednji na ljestvici, šest više ima 19. Verona, a osam 17. SPAL koji drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo