NEKAD NAJVEĆI TALENT BRAZILSKOG NOGOMETA NAPRAVIO KAOS: / Klub ga izbacio i rekordno kaznio

Image
Foto: AFP

Pato je napravio korak naprijed prema toliko željenom odlasku iz Tianjin Quanjiana.

14.2.2018.
13:02
AFP
VOYO logo

Brazilski nogometaš Alexandre Pato (29) izbačen je iz svoje momčadi Tianjin Quanjian i navodno će platiti 50 tisuća dolara. Dogodilo se to zato što je nekad najveći talent brazilskog nogometa, za kojeg su se borili ugledni europski klubovi, u susretu protiv Kitchea u azijskoj Ligi prvaka (3-0) prilikom izmjene u 62. minuti ljutito je otišao u svlačionicu, nije pozdravio ni navijače na stadionu, ni suigrače, a ni suparnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ČETVORKA KOJA NIJE ISPUNILA OČEKIVANJA: Bili su ‘Zlatni dečki’, a onda su im karijere krenule nizbrdo

Navodno je napravio i kaos u svlačionici pa je trener Paulo Sousa zatražio da ga klub kazni. Inače, poznato je da Pato želi otići iz Kine, iz Tianjin Quanjiana, u koji je došao u siječnju prošle godine. Milan je njegova velika ljubav i on sam ne skriva kako bi se htio vratiti u redove ovog talijanskog velikana.

Vrijedi spomenuti kako je Pato svoje zlatno igračko doba imao upravo kad je branio boje Milana, za koji je ukupno postigao 63 gola u 150 susreta u kojima je nastupio. Proteklih godina njegova tržišna vrijednost je pala, pa Alexandre Pato prema Transfermarktu košta 7,5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo