NEĆEŠ RAZBOJNIČE: / Evo što se dogodi kad Ronaldo pokuša posramiti Zidanea

Image
Foto: Screenshot

Cristiano Ronaldo nesumnjivo je ponajbolji nogometaš svijeta posljednjih nekoliko godina, a takav status uživa i danas kao perjanica momčadi madridskog Reala.

12.2.2016.
19:05
Screenshot
VOYO logo

Njegovi potezi s priprema i utakmica često su dio sažetka koji najviše oduševljava, a svakako treba znati i da su rezultat dugogodišnjeg truda s treninga na kojima ih redovito vježba. Samo, ponekad naleti i na 'zid'.

Bez problema zaustavljen pokušaj

Jedna takva neprelazna prepreka za njega je i aktualni trener kluba, legendarni francuski nogometaš Zinedine Zidane. Jedan od najboljih nogometaša svijeta svih vremena odradio je previše utakmica i 'prodao' previše istih trikova na njima da bi ga posramljivali oni koji su mu se nekada (vjerojatno i danas) divili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda i sam tvrdi da je Ronaldo vrhunac onoga što nogomet nudi, Zidane, koji je tijekom igračke karijere bio poznat po tome da dobro 'čita' suparnike i predviđa njihove poteze, i dalje shvaća nogomet do detalja. Zato mu i Ronaldo nije uspio na treningu progurati loptu između nogu, što je varka na koju su padali mnogi njegovi suparnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A, ovako to izgleda kada mu naum uspije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo