Pao snijeg: Pogledajte na što sliči stadion!

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju čekaju dvije najvažnije utakmice ove godine.

8.11.2013.
14:42
VOYO logo

"Kad glava nije dobra smeta i sunce, kad je glava dobra ne smeta ni mećava", izjavio je izbornik Hrvatske Niko Kovač na posljednjoj konferenciji za novinare i s time bismo se mogli složiti da slika koja je u petak stigla s Islanda ne odaje malo drugačiji dojam.

Naime, ovoga je tjedna u Reykjavíku pao snijeg, a za 15. studenoga se očekuju temperature i do minus 10 Celzijusa, kiša i jak vjetar. Stadion Laugardalsvöllur prekriven je snijegom, a fotografija koja je u petak objavljena na Facebooku najbolje ilustrira kako to izgleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizatori tvrde da su se pripremili za ovakve vremenske prilike, travnjak, navodno, ima ugrađeno grijanje, a vremenska prognoza sugerira da bi se uvjeti do petka ipak mogli barem malo poboljšati. U svakom slučaju, vremenske prilike bit će iste za obje reprezentacije i na njih ne mogu utjecati ni Niko Kovač ni islandski izbornik Lars Lagerbäck.

//www.youtube.com/embed/bu8naeKtQbU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovač je pet dana mini-priprema odlučio sasvim posvetiti reprezentaciji, neće biti otvorenih treninga i fotografiranja s gledateljima kao u vrijeme Igora Štimca, a Vatreni će imati ukupno šest treninga prije odlaska na Island.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo