'NE SJEĆAM SE DA SU PLAKALI ILI PRUŽALI POTPORU': / Mourinho provokativnom porukom svjetski spustio Kloppu i Guardioli

Image
Foto: Profimedia

Klopp je posljednje vrijeme izuzetno glasan kod toga problema i kritizira TV kuće zbog pohlepe za novcem

5.12.2020.
10:41
Profimedia
VOYO logo

Portugalski trener i menadžer Tottenhama, Jose Mourinho, poslao je provokativnu poruku svojim kolegama i rivalima Jurgenu Kloppu, treneru Liverpoola i Josepu Guardioli, treneru Manchester Cityja.

Zbog vrlo gustog kalendara koji se zakomplicirao zbog pandemije koronavirusa i zahtjevima TV kuća, klubovi engleskog Prmiershipa moraju igrati svaka tri dana još od kolovoza. Klopp je posljednje vrijeme izuzetno glasan kod toga problema i kritizira TV kuće zbog pohlepe za novcem i inzistira na vraćanju pravila od pet izmjena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Liverpool manager Jurgen Klopp (left) and Manchester City manager Pep Guardiola embrace before the Premier League match at Anfield, Liverpool., Image: 390152645, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association

Kloppu se u kritici i zahtjevima pridružuje i Guardiola, a sada je Mourinhu prekipjelo pa im je odlučio odgovoriti. Tottenham je na početku sezone morao igrati čak osam utakmica u dva tjedna, a tada su njih dvojica šutjeli.

"U jednom trenutku smo igrali četiri utakmice u jednom tjednu, tada nisam čuo nikakvo plakanje ili potporu zbog nas. Sada su moji kolege vrlo glasni oko ovog problema", rekao je Mourinho uoči derbija s Arsenalom koji je na rasporedu ovoga vikenda, a Kloppu i Pepu vjerojatno se neće svidjeti što jedan od najutjecajnijih trenera na svijetu i njihov ligaški kolega nije na njihovoj strani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo