'Ne razumijem toliku mržnju! Nikad u životu nisam bio toliko ispljuvan'

'Ono što se događa izvan terena, nije dobro. Ne znam gdje vodi sva ta mržnja. Nisam u životu bio toliko ispljuvan kao na ovoj utakmici.

5.10.2014.
19:35
VOYO logo

"Šteta da nam je poništen regularan pogodak, pogledao sam snimku odmah nakon dvoboja", rekao je Kek nakon utakmice i na pitanje o eventualnom odlasku s terena nakon nereda Torcide dodao:

"Ja sam zadnji koji bi pobjegao s terena, jer ja sam trener. Šteta, nepotrebna su to zbivanja. Taj koji je odlučio da se igra jadranski derbi u Dugopolju nije pogodio. Od prve minute se vidjelo kakav će to biti pritisak. Na travnjaku je sve bilo u redu i to je najveća pobjeda nogometa. Ali, ono što se događa izvan terena, nije dobro. Ne znam gdje vodi sva ta mržnja. Nisam u životu bio toliko ispljuvan kao na ovoj utakmici. Ja sam stranac, ali ipak ne razmijem zbog čega tolika količina mržnje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Hajduka Igora Tudora dočekalo je pitanje - je li Hajduk izgubio dva ili osvojio bod?

"I jedno i drugo. Vidjeli smo utakmicu u kojoj je bilo malo nogometa. Tvrdu utakmicu, agresivnu i borbenu. Puno je preskakanja bilo s naše i njihove strane. Nisam zadovoljan jer uvijek želim pobjedu, ali s druge strane svi znamo koliko je Rijeka kvalitetna ekipa", kazao je Tudor za Jutarnji list, te objasnio zašto je Hajduk pao u završnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo vodstvo i jaki obrambeni blok. Dogodio se pad koncentracije našeg igrača koji nije očistio jedan ubačaj. Vrlo neobičan pogodak, ali iz pogrešaka se postižu zgodici."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo