NE PAMTIMO KADA SMO VIDJELI OVAKVOG RAKITIĆA: / Bivšem Vatrenom pao mrak na oči nakon Barcelone - 'Ljutiti smo. Kriterij je jasan'

Image

Bivši hrvatski reprezentativac, Ivan Rakitić, igrao je za gubitničku momčad od 54. minute utakmice, a nakon susreta je bio izrazito ljut na suce

4.3.2021.
8:49
VOYO logo

U uzvratnom susretu polufinala španjolskog nogometnog Kupa kralja Barcelona je na Camp Nou nakon produžetaka pobijedila Sevillu s 3-0, nadoknadivši tako poraz 0-2 iz prve utakmice.

Još dugo će nogometaši Seville žaliti za prilikom koju su propustili na Camp Nou. Andalužani su ispustili 2-0 iz prve utakmice, promašili su kazneni udarac, u samoj završnici ostali bez igrača, a drugi gol primili su u četvrtoj minuti nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

March 4, 2021, Barcelona, Spain: Ivan Rakitic of Sevilla FC claims a penalty during the Spanish Copa del Rey match between FC Barcelona and Sevilla FC at Camp Nou in Barcelona, Spain.,Image: 594991151, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Rakitić ljutit

Bivši hrvatski reprezentativac, Ivan Rakitić, igrao je za gubitničku momčad od 54. minute utakmice, a nakon susreta je bio izrazito ljut na suce.

"Ljutiti smo, tužni. Borili smo se do kraja i imali priliku izboriti finale sve do posljednje minute. Bilo je malih odluka koje su obilježile utakmicu i koje su tijek susreta okrenule protiv nas", rekao je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno je ljut Rakitić bio jer im nije bio dosuđen penal u 100. minuti utakmice, a Clement Lenglet igrao je rukom.

"Nema veze je li bilo namjere da igra s rukom ili nije. Svako igranje rukom u 16 metara je penal. Kriterij oko toga ostaje nejasan i šteta što nam se dogodila takva odluka", smatra Rakitić, no sudački eksperti tvrde kako je Lengleta lopta prvo pogodila u prsa, a zatim u ruku i da penala nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić pak veli da su veoma razočarani, ali da se moraju pribrati.

"Moramo se što prije smiriti i psihički vratiti. Ovo je veliko razočaranje jer smo bili jako blizu finala, ali sada se moramo početi pripremati za sljedeću utakmicu", zaključio je Hrvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo