NE PAMTIMO KADA SMO VIDJELI OVAKVOG BILIĆA: / Pogledajte što je napravio igračima nakon uvjerljive pobjede

Image
Foto: Profimedia

Bilić je sada očito okrenuo ploču

6.10.2019.
10:11
Profimedia
VOYO logo

Momčad West Bromwich Albiona izbila je na prvo mjesto najzahtjevnije lige svijeta, engleskog Championshipa, nakon što je u 11. kolu svladala Cardiff s 4:2. Sve je bilo gotovo već u prvom dijelu kada su Pereira i Diangana zabili za 2:0, a na 3:0 je u 71. minuti povisio Austin.

Činilo se kako velškoj momčadi više ništa ne može pomoći, ali onda su u razmaku od deset minuta pritisnuli i smanjili na 3:2. Ostalo je još nekoliko minuta do kraja i na svu sreću Sawyers je u trećoj minuti nadoknade potvrdio pobjedu pogotkom za 4:2. Tih je posljednjih minuta bilo napeto, ali dominacija WBA-a nije bila upitna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

single club/league/player publications/services.

Slaven Bilic Manager of West Bromwich Albion inspects the pitch before kickoff Luton Town v West Bromwich Albion, EFL Sky Bet Championship, Football, Kenilworth Road, UK - 17 Aug 2019, Image: 465875898, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial, Paul Simpson/Frozen in Motion

Kritizirao ekipu

Iako bi ranije Slaven Bilić nerijetko hvalio svoje igrače čak i u porazu ili nakon lošeg izdanja, sada je očito okrenuo ploču i nakon ove velike pobjede kritizirao je ekipu.

"Sretan sam zbog načina na koji smo odigrali prvih 70 minuta, to je nogomet koji ostavlja bez daha. Ipak ima ono 'ali', jer protivnici u ovoj ligi nikad ne odustaju. Morali smo biti bolji pri rezultatu 3:0. Zašto ne bismo završili utakmicu s 3:0 ili 4:0? Kritizirao sam igrače, ali sam im i rekao da trebaju biti ponosi", rekao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo