NE OSTAJE MU SE U DINAMU? / Zvijezda hrvatskog prvaka odbila megaugovor

Image

Derbi protiv Hajduka i utakmice protiv Red Bulla najvažniji su ispiti pred Dinamovim nogometašima u nadolazećem razdoblju.

9.8.2016.
12:26
VOYO logo

Vijest donose Sportske novosti koje podsjećaju da alžirskom reprezentativcu ugovor s klubom prestaje vrijediti krajem sezone, a da novi nije potpisao. Tvrdi se da mu je Dinamo ponudio ugovor kojim bi postao najplaćeniji klupski igrač, no i da se Soudani zahvalio i odbio produljiti suradnju s klubom u koji je 2013. godine stigao iz portugalske Vitorije Guimaraes.

Soudanijeva je želja odlazak u neku od jačih europskih liga, a navodno zainteresiranih za njegove usluge ima. Razumljivo, ne potpiše li 28-godišnjak novu suradnju klub će na njemu početi gubiti novac. Prilika za unovčiti ga nudi se još u zimskom prijelaznom roku, ali i tada će ponude biti niže u odnosu na ono što se može za njega dobiti već sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 127 odigranih utakmica za Dinamo Soudani je postigao 52 pogotka i jasno je da će takvu statistiku teško biti nadoknaditi. Kao i izboriti Ligu prvaka odluči li se klub prodati ga pred utakmice protiv Red Bulla koje su na rasporedu 16. i 24. ovog mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo