NE MOGU GA SPRIJEČITI: / Mourinho ne smije na stadion, ali će ipak voditi momčad!

Image
Foto: AFP, BEN STANSALL

Zabranu vođenja Chelseajeve momčadi na utakmici protiv Stoke Cityja Jose Mourinho pokušat će izbjeći dajući taktičke zamisli tijekom subotnjeg ogleda putem mobitela iz hotelske sobe.

6.11.2015.
11:48
AFP, BEN STANSALL
VOYO logo

Najavljuju to neki engleski mediji uz dodatak da bi Engleskom nogometnom savezu (FA), koji je Mourinha kaznio zabranom dolaska na Britannia stadion, bilo praktički nemoguće onemogućiti ga u takvom vođenju utakmice.

Kazna zbog sukoba sa sucima

Mourinho je, podsjetimo, kaznu zabrane vođenja sastava engleskog prvaka dobio zbog konfrotacije sa sucima utakmice tijekom utakmice protiv West Hama. Zabranjeno mu je na dan ogleda sa Stokeom pojaviti se na stadionu i tijekom samog dvoboja komunicirati sa svojim osobljem. No, engleski izvor postavlja pitanje kako će mu se zabraniti telefonski kontakt i utjecaj na utakmicu u kojoj će tražiti pobjedu kojom bi dodatno skinuo dio pritiska pod kojim je on sam, ali i njegova momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petnaestoplasirani Chelsea sakupio je jedanaest bodova u isto toliko kola Premierlige. Stoke na četrnaestom mjestu ima dva više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo