IZNENAĐENJE ZA PAMĆENJE / Navijači West Hama prevalili su dalek put, sjeli na pivo prije utakmice i ostali u šoku kad su vidjeli legendu za šankom

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Navijači West Hama ostali su ugodno iznenađeni kada su sjeli na pivo u jednom danskom pubu

16.9.2022.
12:08
Screenshot/Twitter
VOYO logo

West Ham se ove sezone natječe u Konferencijskoj ligi, a u sklopu tog natjecanja su u četvrtak gostovali u Danskoj, kod Silkeborga. Londonski sastav slavio je rezultatom 3:2, a svoj su dio odradili već u prvom poluvremenu. Domaćine je u vodstvo doveo Kasper Kusk u 5. minuti, a onda je u nešto više od pola sata sastav iz Londona utrpao tri komada nesretnom domaćinu.

Image
VRAĆA SE U TOP FORMU /

Vatreni među najboljim igračima Europa lige. Pogledajte što je napravio i kako je dospio među elitu

Image
VRAĆA SE U TOP FORMU /

Vatreni među najboljim igračima Europa lige. Pogledajte što je napravio i kako je dospio među elitu

Zabijali su Manuel Lanzini, Gianluca Scamacca i Craig Dawson, a u 75. minuti je Soren Tangstedt samo ublažio poraz svoje momčadi pa je susret završio 3:2 za West Ham. Engleski prvoligaš je imao jako dobru podršku s tribina jer je velik broj engleskih navijača stigao u Dansku. Snimka koja se proširila društvenim mrežama postala je hit, ali ona se nije odvijala na stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, navijači engleskog velikana posjetili su jedan kafić u gradu, a ono što ih je dočekalo unutra sve je oduševilo.

Image
Foto: Profimedia

Svestrani konobar

Krenulo je zagrijavanje za utakmicu pa su navijači odlučili popiti koju pivicu. Dok su čekali da im konobar natoči pive, jedan je navijač shvatio da se radi o bivšem nogometašu Boltona i Hull Cityja, Henriku Pedersenu. Veliki obožavatelji engleskog nogometa odmah su ka prepoznali te je snimka iz kafića u kratkom roku zavladala društvenim mrežama. Ljudi na društvenim mrežama bili su oduševljeni viđenim. "Tip je legenda", "Kul pub", "Moramo tamo otići", "Lijeva noga Pedersen", samo su neki od komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nasmijani Pedersen je oduševljeno posluživao posjetitelje iz Engleske, koji su s još većim oduševljenjem dočekali svoje pive. Pedersen se nakon igračke karijere vratio u Dansku gdje je otvorio kafić u kojem i sam radi. Bivši danski napadač karijeru je počeo upravo u Silkeborgu, otkuda je otišao u Bolton. Tamo se zadržao šest godina, a najviše je oduševio svojom svestranošću. Pedersen je inače bio napadač, ali je u jednom trenutku u Boltonu zaigrao na lijevom beku te je bio jedan od omiljenijih igrača u nekadašnjem premierligašu. Potom je proveo sezonu u Hull Cityju, a karijeru je okončao u svojem Silkeborgu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Inače, West Ham je prvi u svojoj skupini, u kojoj su još spomenuto Silkeborg, FCSB, odnosno nekadašnja Steaua Bukurešt te Anderlecht. Engleska momčad je u prvom kolu svladala FCSB 3:1 pa su tako na prvom mjestu s maksimalnih šest bodova. drugi je Anderlecht sa četiri boda, treći FCSB s jednim bodom, dok je posljednji danski Silkeborg koji još uvijek čeka na prve bodove nakon poraza od Belgijaca i Engleza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo