NAVIJAČI HAJDUKA STREPE ZBOG OHANDZE: / 'Dva dana prije Cibalije dobili smo ponudu za njega. Želimo ga zadržati, ali...'

Image

Bijeli su ove zime bili prilično aktivni, a jedan od najboljih poslova sigurno je ostanak Francka Ohandze.

16.2.2018.
13:28
VOYO logo

Sportski direktor Hajduka Mario Branco pojavio se u petak na konferenciji za novinare gdje je među ostalim govorio o poslu obavljenom tijekom zimskog prijelaznog roka.

"Sada smo u poziciji vraćati igrače kao što su Caktaš, Radošević, Tičinović te dovoditi reprezentativce kao Gyurcso ili Filip što prije nismo mogli. To znači da rastemo i da igrači vjeruju da se u Hajduku mogu razvijati", izjavio je Branco, javlja Dalmatinski portal. Osvrnuo se i na situaciju s ponajboljim igračem Franckom Ohandzom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žele ga zadržati

"Tražio je da pričekamo kraj prijelaznog roka. Imali smo ponudi za njega dva dana prije utakmice s Cibalijom, ali smo ju odbili. Želimo ga zadržati i mislim da imamo dobre šanse za to. Pričekat ćemo kraj sezone i vidjeti kakve su opcije. Želimo ga zadržati ali i biti fer prema njemu. Njegova odluka će biti zadnja", poručio je Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim nije htio otkriti od kuda je stigla ponuda.

"Mi smo mu spremni ponuditi novi dvogodišnji ugovor. Ako zadrži ovakvu razinu igre nemam problema s tim da igra i ode na kraju sezone", kazao je Branco. Pitanje o Dinamu nije se moglo zaobići s obzirom na to da se u nedjelju igra derbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da još nismo na maksimalnoj snazi jer imamo ozlijeđenih igrača. Utakmica će biti teška i nadam se dobrom rezultatu", rekao je Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo