Luku Modrića ova vijest definitivno mora zabrinuti

U nedjelju će nogometaši Barcelone i madridskog Reala, u sklopu 7. kola španjolske Primere, odigrati veliki derbi i jednu od najzanimljivijih utakmica u svjetskom nogometu.

5.10.2012.
9:12
VOYO logo

U El clasico zadovoljniji mogu ući domaći nogometaši budući da je Barcelona zasad savršena u Primeri, sa šest pobjeda iz šest utakmica. Real pak već sada zaostaje osam bodova, ali moguća pobjeda donosi im smanjenje razlike na pet.

U svitanje tog velikog derbija španjolski As nastavlja s vlastitim forsiranjem analize veznog reda Reala, te i dalje opipava puls navijača. Ovom prilikom je As u izbor umetnuo i Brazilca Kaku, kojeg u posljednje vrijeme forsira i trener Jose Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, As je postavio navijačima Reala pitanje tko im je prvi izbor u vezi između Kake, Mesuta Özila i hrvatskog nogometaša Luke Modrića. Njih više od 50 posto je glasalo za Kaku, koji je startao u posljednjoj utakmici, ogledu Lige prvaka kod Ajaxa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Özil je dobio 28 posto glasova navijača Reala, a Modrić 21 posto. Podsjetimo da je Modrić u tom ogledu kod Ajaxa ostao na klupi za pričuve tijekom svih 90 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo