NAVIJAČI POKUPOVALI ULAZNICE ZA ROSENBORG: / Planuo i Istok, Modri objavili dobru vijest za sve koji bi na utakmicu, a nemaju kartu

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Hrvatski prvak u srijedu navečer igra prvu utakmici play-offa Lige prvaka

19.8.2019.
11:50
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što su u nedjelju rasprodane ulaznice za tribinu zapad dolje, ovim putem obavještavamo navijače da su za utakmicu Dinamo - Rosenborg rasprodane i ulaznice za tribinu istok! Navijači Dinama i dalje mogu za play-off Lige prvaka kupiti ulaznice za tribine sjever dolje, zapad gore i jug.

Ima još karata

Objavio je to Dinamo na službenoj klupskoj stranici dva dana prije susreta. Ulaznice se još u ponedjeljak i utorak mogu kupiti po povoljnijim cijenama dok će na dan one biti nešto više (Sjever dolje 70/100kn, Zapad gore 100/150kn, Jug 50/70kn).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Bad Blue Boysi priredili su bakljadu na Sjeveru, vatreno je na tribinama Maksimira.

"Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane za fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike na play-offu Lige prvaka, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja", poručili us iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo