OVO ODLAZI PREDALEKO / Skandal na pomolu: Navijači Osijeka žele uskratiti domaćinstvo HNS-u

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Hrvatska je uvijek u Osijeku imala glasnu podršku, ali sada bi se i to moglo promijeniti

4.9.2023.
23:23
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Klub navijača Bijelo-plavi, odnosno okupljeni navijači Osijeka, na društvenim mrežama objavio je priopćenje nakon poraza od Dinama (2:3) u sedmom kolu SuperSport HNL-a. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Image
POSTAVILI UVJETE /

U Osijeku kipte od bijesa: 'Nismo ništa drugo ni očekivali od Marića'

Image
POSTAVILI UVJETE /

U Osijeku kipte od bijesa: 'Nismo ništa drugo ni očekivali od Marića'

"Ponukani sramotno tendencioznim suđenjem na posljednjoj utakmici našeg NK Osijeka protiv GNK Dinamo na Opus Areni, osjećamo dužnost stati u zaštitu našeg Kluba! Politika KNBP nikada nije bila miješanje i utjecanje na sportsku politiku Kluba, ali jest reagiranje kada se Klubu nanosi nedvojbena šteta što smatramo da je ovdje slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'86% navijača bi podržalo odluku Kluba da otkaže domaćinstvo HNS-u'

Kap koja je prelila čašu je pressica predsjednika Komisije nogometnih sudaca Brune Marića, a na kojoj je komentirajući drugi kazneni udarac za GNK Dinamo izjavio, citiramo, "domaći ga je udario po listu i butini", iako niti jedna dostupna snimka to ne otkriva.

Kako se VAR aktivira u slučaju nedvojbene pogreške terenskog suca, PRETPOSTAVKA udarca sigurno ne spada u domenu NEDVOJBENOG. Shodno tome, izražavamo punu podršku klupskom priopćenju ( https://bit.ly/3sCk8zo ) upućenom HNS-u i spremni smo kao Klub navijača koji broji više od 700 članova podržati i drastičnije metode iskazivanja nezadovoljstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još dugo se neće stišati reakcije na sudačke odluke koje su odlučile derbi 7. kola HNL-a

U anketi provedenoj među našim članovima na komunikacijskom kanalu, njih 86% izjasnilo se da bi podržalo odluku Kluba da otkaže domaćinstvo hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji u utakmici protiv Turske, 12. listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska nogometna reprezentacija oduvijek ima i imat će podršku ogromne većine Osječana i Slavonaca, pa tako i članova KNBP, ali strukturama koje se prema našem Klubu već godinama ponašaju maćehinski jednom i za sva vremena valja reći DOSTA! Pa ako treba, i na ovakav način...", stoji u priopćenju Kluba navijača Bijelo-plavih.

Sjajne borbe s FNC-a 12 iz pulske Arene ekskluzivno možete pogledati na streaming platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo