EUFORIJA SE STIŠALA / Navijači nakon bolnog poraza u derbiju: 'Us*ali smo se kao da igramo protiv Barcelone. Kakva igra, takav rezultat, žalosno'

Image
Foto: Pixsell

Ovim porazom Splićani su pali na drugo mjesto prvenstvene ljestvice

28.1.2024.
20:26
Pixsell
VOYO logo

U derbiju 20. kola SuperSport HNL-a Rijeka je na ispunjenom Poljudu preokretom pobijedila Hajduk sa 2-1 preuzevši vrh ljestvice. Hajduk je u 15. minuti poveo pogotkom Pukštasa, a preokret kluba s Kvarnera režirali su Obregon u 56. i Selahi u 75. minuti. Stoti jubilarni Jadranski derbi otkako je hrvatske samostalnosti tako je otišao na stranu gostujuće momčadi.

Image
UVERTIRA ZA JADRANSKI DERBI /

Perišić i Brekalo nasmijani istrčali na centar Poljuda i oduševili navijače

Image
UVERTIRA ZA JADRANSKI DERBI /

Perišić i Brekalo nasmijani istrčali na centar Poljuda i oduševili navijače

Navijači Hajduka ispunili su poljudske tribine, a euforiju su dodatno pojačali Josip Brekalo i Ivan Perišić kada su prije početka utakmice izašli na teren i pozdravili razgaljenu publiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 15. minuti utakmice nastao je delirij među navijačima Hajduka kada su Livaja i Pukštas zajedničkim snagama ''ugurali'' loptu u gol, a Rijeka je bila bezopasna gotovo svih uvodnih 45 minuta.

Ipak, u drugom poluvremena sve se promijenilo, Hajduk je bio neprepoznatljiv, a Rijeka je navalila i dvama golovima srušila Splićane. Utučeni su bili navijači Bilih, a dio svojih frustracija iskazali su i na društvenim mrežama ispod objave Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Kako je tužno gledati ovo sve. Toliko godina čekanja, za Split i Hajduk, toliko sušnih godina, ove Dinamo, po mom mišljenju nikada lošiji, a Hajduk nažalost to ne može materijalizirati'', riječi su jednog razočaranog navijača, dok je drugi poručio: ''Pa mi dva poštena pasa nismo odigrali, zabili gol i pustili gostima da igraju i uzdali se u obranu da će nas spasiti žalosno.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki su krivcu svalili i na trenera Karoglana kojem je ovo prvi poraz na klupi Hajduka: ''Karlogan i izmjene najveca krivica'', ''Ako hoćeš bit prvak, dovedi trenera dok nije kasno! Sje*at će te sve'' samo su neke od negativnih reakcija na vođenje igre splitskog stratega.

Ipak, neki su bili dosta grublji: ''Us*ali smo se kao da igramo protiv Barcelone. Gdje je nestao onaj dišpet i hrabrost?'', poručio je ljutiti navijač Hajduka, a jedan je gospodin bio jasan: ''Kakva igra takav i rezultat, užasno.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo