ZLOPAMTILA / Navijači Istre vrijeđali Sopića u Puli zbog izjave od prije nekoliko mjeseci

Image
Foto: PIXSELL

Demoni su u nekoliko navrata s tribina vrijeđali trenera Rijeke Željka Sopića

22.10.2023.
18:27
PIXSELL
VOYO logo

U pretposljednjem susretu 12. kola HNL-a nogometaši Istre 1961 i Rijeke su osvojili po bod, odigrali su u Puli neodlučeno 1-1 (0-1).

Image
'KIKS' LIDERA /

Derby della Učka: Rijeka ostala bez dva boda na gostovanju u Puli

Image
'KIKS' LIDERA /

Derby della Učka: Rijeka ostala bez dva boda na gostovanju u Puli

Rijeka je povela golom Nike Jankovića u 22. minuti, dok je za Istru 1961 izjednačio Frano Mlinar u 48. minuti. Pulska momčad je time prekinula negativan prvenstveni niz budući je izgubila posljednje četiri utakmice i u tom razdoblju nije postigla ni jedan pogodak. Ovim remijem stao je i pozitivan niz vodeće Rijeke koja je imala četiri pobjede u prvenstvu u posljednja četiri nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo

Image

Rijeka uz utakmicu više ima dva boda više od drugoplasiranog Hajduka, dok je Istra 1961 ostala pretposljednja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaći navijači vrijeđali Sopića

Demoni su u nekoliko navrata s tribina vrijeđali trenera Rijeke Željka Sopića jer su mu očito zapamtili izjavu koju je dao u svibnju kao trener Gorice, koja je tada izgubila na Drosini 1:0.

''Moja izjava nema veze s trenerom Istre 1961. Da sam mislio na njega, onda bih to i rekao. Nemam problema s tim. On je u cijeloj priči nebitan. Zasmetale su mi neke druge stvari na utakmici u Puli, a ne trener Istre. Čovječe, mi 50 minuta utakmice igramo s jednom loptom. Čekamo minutu da se lopta vrati u igru. Zar to nije seljačka radna zadruga? A 2023. godina! Ma, mogu me sada vrijeđati u medijima, ali ja ću svakome u facu reći što mislim'', tada je rekao Sopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo