NAVIJAČI HAJDUKA BIJESNI NAKON POBJEDE PROTIV RENOVE: / 'Ovo nas vrijeđa, blago nama koji još možemo ovo gledati'

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Iako je Hajduk pobijedio i prošao, nisu baš pružili neku uvjerljivu partiju protiv znatno slabijeg suparnika

17.9.2020.
18:45
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hajduka plasirali su se u 3. pretkolo Europske lige minimalnom 1:0 pobjedom na gostovanju kod Renove u Skoplju.

Jedini pogodak na utakmici postigao je kapetan Hajduka Mijo Caktaš već u 4. minuti. Hajduk je u utakmicu krenuo odlučan pokazati kako je kvalitetniji sastav od Renove, a takav je pristup vrlo brzo dao rezultat. Jairo se domogao lopte na desnom krilu te ubacio na peterac domaćih gdje je stigao Caktaš i neometan glavom zatresao mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No splitski je sastav u samu završnicu ušao samo s golom prednosti, domaći su u posljednjih 15-ak minuta uspjeli napraviti pritisak, no niti jedan od njihovih pokušaja nije išao u okvir gola.

Image
CAKTAŠEV GOL DONIO JE MILIJUNE U HAJDUKOVU KASU: /

Evo koliko su Splićani zaradili nakon što su pobijedili Renovu

Image
CAKTAŠEV GOL DONIO JE MILIJUNE U HAJDUKOVU KASU: /

Evo koliko su Splićani zaradili nakon što su pobijedili Renovu

Reakcije sa Facebooka

Iako je Hajduk pobijedio i prošao, nisu baš pružili neku uvjerljivu partiju protiv znatno slabijeg suparnika. Ne čudi, stoga, da su se na društvenim mrežama navijači izrazili ljutnju zbog igre Hajduka. Pročitajte neke od komentara sa Facebooka nakon utakmice:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sramite se na šta ste doveli klub. Na današnji dan smo dobivali Tottenhama i Ajaxa, a ovo danas vrijeđa sve ljude koji gledaju ovaj sport. Blago nama svima koji još ovo možemo gledat."

"Čime se vi hvalite, jedva ste pobijedili amatersku momčad koja nas je zgazila u 2. poluvremenu i samo srećom nismo primili gol. Sramota je mala riječ za igrače Hajduka!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kaže komentator oko 70. minute Renova digla tempo i stišće, a kamera na liku s 10 kg viška. On dize tempo i stišće, a mi se branimo. Vruće je bilo i njima i nama, nikakvo opravdanje."

"Konačno jedna prava utakmica bez stresa...puno točnih dodavanja, kombinatorike, sigurno u obrani...šteta da je utakmica za vikend odgođena sad kad smo u naletu, otpuhali bi Rijeku s Rujevice nazad na Kantridu... pas vam mater ko da ste cijepljeni protiv nogometa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sramota, sram može biti sve od rukovodstva, trenera, igrača, udruge nas hajduk, sram vas bilo šta radite od kluba, ovakvu igru klub iz 4. hnl ne bi pokazao."

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo