RAKITIĆ ILI VLAŠIĆ, KRAMARIĆ ILI PETKOVIĆ? / Evo koga hrvatski navijači ubuduće vide u udarnoj postavi Vatrenih

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Pitali smo vas koga biste željeli ubuduće gledati u prvom sastavu Hrvatske

8.9.2019.
21:50
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija nakon strašne prezentacije moći na stadionu Anton Malatinsky u Trnavi nalazi se točno tamo gdje bi trebala biti – na vrhu ljestvice svoje kvalifikacijske skupine.

S jednakim brojem bodova kao Mađari najavili su Vatreni borbu za sam vrh, a s igrom kakvu su pokazali protiv Slovačke pred punim stadionom ne bi trebalo biti problema s ostvarivanjem tog cilja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči utakmice najviše se pričalo o izostanku Ivana Rakitića, a nakon nje malo koga je bilo briga što je ključni igrač po drugi put zaredom rekao 'ne' Daliću i Vatrenima.

Neki drugi igrači su došli u fokus. U prvom redu NikolaVlašić i BrunoPetković. Pokazali su njih dvojica da je pred Vatrenima blistava budućnost. Igrači koji se vrate morat će se izboriti za svoje mjesto u momčadi nakon dobrih predstava ovog dvojca koji je dočekao svoju priliku i zasjao kad je naviše trebalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati ankete

Zbog toga smo vas pitali koga biste željeli ubuduće gledati u prvom sastavu Hrvatske. Jeste li za povratak na staru igru s Rakitićem u sredini umjesto Vlašića? Je li Kramarić još uvijek prvi hrvatski napadač? Ili ima mjesta za sve njih? Svoje mišljenje izrazili ste u našoj anketi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak 43,71% od 1398 od onih koji su glasovali u anketi smatraju da bi Vlašića željeli vidjeti u početnom sastavu ispred Rakitića. Za obojicu je 33,33%, a za Rakitića 24,46%.

Što se tiče napada, Petkoviću je od 1128 onih koji su glasovali prednost dalo 54,26% nad Kramarićem, dok 28,99 % smatra da mogu igrati zajedno. Za Kramarića se pak odlučilo 14,27% anketiranih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Serbia's Stefan Jovic (behind) goes to the basket as Spain's Sergio Llull (C) reacts during the Basketball World Cup Group J second round game between Spain and Serbia in Wuhan on September 8, 2019., Image: 469724227, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo