GORE DRUŠTVENE MREŽE / Navijači Dinama: 'Ovaj bod je kao poraz, izgubljeno prvenstvo bez energije i ideje. Svim redarima potpisat otkaz'

Image
Foto: Luka stanzl/PIXSELL

Dinamovi navijači na Facebooku su komentirali Vječni derbi

17.12.2023.
19:49
Luka stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Spustila se zavjesa na jesenski dio HNL-a i to remijem 0-0 u najvećem hrvatskom derbiju, onim Dinama i Hajduka u sklopu 19. kola. Bijeli tako i treći put ove sezone u HNL-u nisu izgubili od Plavih, ali i prvi put da nisu slavili.

Image
TKO ĆE KOGA, NEGO SVOJ SVOGA /

Bakljada na samom početku prekinula derbi: Torcida umalo pogodila golmana Hajduka

Image
TKO ĆE KOGA, NEGO SVOJ SVOGA /

Bakljada na samom početku prekinula derbi: Torcida umalo pogodila golmana Hajduka

Dinamo je bio bolji, no osim ogromne energije i žestine, veliki derbi nije ponudio previše prilika. Mreže su ostale netaknute pa je Hajduk zimsku stanku dočekao sa sedam bodova prednosti u odnosu na Dinamo koji je treći. Dinamo ima i dvije utakmice manje. Na drugom mjestu je Rijeka koja ima šest bodova manje od Splićana, ali i utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamovi navijači na Facebooku su komentirali Vječni derbi:

"Ovdje je i izgubljeno prvenstvo bez energije i ideje", "Ovom Hajduku Dinamo prije par sezona lagano tri komada", "Bravo Kolarić, bravo VAR."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odvratan razmjer nekvalitete potresa Dinamo, točno se ne vidi igrač koji posjeduje nekakav kvalitetu za ovaj klub. Hvala gsp. Dariju Šimiću i ostatku uprave, da čovjek ne povjeruje do čega ste doveli Klub, a i svim redarima potpisat otkaz. Drugi put i godinu dana vam na stadionu unose ono što očito ne smiju."

"Stalno sam branio trenera ovdje, ali nije mi jasno nakon što ga je spasio protiv Rudeša da Kulenović ne dobije otad ni minute, pogotovo jer je ovaj bod kao poraz. Theophile i Kaneko vrhunski i danas."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Džaba borbenost i htijenje kad se igra za golove i bodove. Sudac na početku nije dao dva čista žuta Hajduku. A Petkoviću na prvi faul… Ujednačenog kriterija nije bilo. Kaneko i Theophile super. Baturina i Špikić loši. Treba nam prava špica. Možda je Kulenović trebao započeti tekmu. Mi možemo samo bolje, a imamo još i Europu da igramo. Ajmo plavi."

Pogledajte spektakularne borbe i nokaute s FNC-a 14 iz Sarajeva samo na platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo