PLAVI VIKEND / Dinamovi navijači u tri će dana imati pune ruke posla, spektakl je zajamčen: 'Svi ćemo skupa uživati...'

Image
Foto: pixsell

Produženi vikend započinje već danas 23. Dinamovim pub kvizom kojeg godinama organiziraju navijači

11.5.2023.
14:22
pixsell
VOYO logo

Ulaznice za futsal spektakl koji će se održati u petak u Dvojci Doma sportova brzo se prodaju, a iz kluba su poručili da na blagajni prodaje ulaznica neće biti, s obzirom na to da ih je ostalo još malo.

Image
UTAKMICA SEZONE /

Futsal Dinamu stigla neočekivana podrška kojoj se nisu nadali: 'Svi u Dvojku - ajmo Plavi!'

Image
UTAKMICA SEZONE /

Futsal Dinamu stigla neočekivana podrška kojoj se nisu nadali: 'Svi u Dvojku - ajmo Plavi!'

Ulaznice se mogu i dalje kupiti putem interneta, u BBB fan shopu ili u kafiću Jet-Star gdje se večeras održava 23. Dinamov pub kviz. Kako javljaju, na kviz se zbog popunjenosti kapaciteta više nije moguće prijaviti, dinamovština je zaista jako buknula u zadnje vrijeme, ali posebno ovih dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodatan obol toj situaciji sigurno su pridodali igrači iz Maksimirske 128, koji su na treningu poslali poruku navijačima da podrže malonogometni Dinamo u borbi za prvo i povijesno finale u povijesti kluba. Ne treba zaboraviti ni bivšeg kapetana Arijana Ademija koji je iz daleke Kine također uputio podršku i poziv na utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, u najavi utakmice razgovarali smo s vratarom Futsal Dinama, Antom Piplicom koji nam je rekao: ''Želimo sva tri dana svi skupa uživati, razveseliti navijače, oni su naš vjetar u leđa.''

Dan nakon utakmice futsala, u Draženovom domu KK Dinamo ugostiti će košarkaše Zadra u drugoj utakmici četvrtfinala doigravanja, nakon što su u Zadru poraženi rezultatom 80-62. Sigurno će i ta utakmica privući publiku koja bi na valu euforije u slučaju eventualnog prolaska malonogometne momčadi u finale, mogla dodatno zagrijati atmosferu. Zadrani bi se tako našli u paklenoj košarkaškoj atmosferi kakvu hrvatska košarka ne pamti godinama unazad, a igrači Dinama sigurno će dati sve od sebe kako bi uspjeli iznenaditi favorite ovog dvoboja i odvesti četvrtfinale u majstoricu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valja napomenuti kako se ta utakmica igra na jedan važan datum za sve navijače Dinama, ali i Hrvatsku općenito. Naime, utakmica se igra 13. svibnja, što znači da će toga dana biti točno 33 godine od nikad odigrane utakmice Dinama i Crvene Zvezde na Maksimiru, za koji mnogi smatraju da je bio okidač za sve ono što se nažalost događalo u Hrvatskoj.

Plavi vikend u nedjelju će navijači Dinama završiti u svojoj ''kući'', na stadionu Maksimir. Nogometaši Dinama će u sklopu 34. kola HNL-a ugostiti nogometaše Šibenika kojima gori tlo pod nogama i kojima je svaka od preostale tri utakmice eliminacijska za ostanak u najvišem rangu hrvatskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puno se toga događalo oko Dinama u zadnje vrijeme, ali prema svemu sudeći stvari su počele ići nabolje. Poruka koju su igrači Dinama digli za svoje ''kolege'' iz dvorane do sad je bila nezamisliva i sigurno da to neizmjerno znači igračima Futsal Dinama, ali i svim onim navijačima koji godinama prolaze kroz kalvariju.

Kulminacija je to svih ovih mračnih godina, a budućnost je blistava. Na društvenim mrežama vlada veliko oduševljenje recentnim događajima, a na jednoj od, ako ne i najpoznatijoj i najvećoj internet zajednici Dinamovih navijača, popularnoj Zoni Dinamo, mogu se pročitati brojni pozitivni komentari: ''Plava vojska sve je jača'', ''Pa tko će dočekat petak, ovo je san stvarno'', ''Bit će kaos''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo