PUSTITE NAŠEG TUŠU / Navijači brutalno izviždali Tudora i dali do znanja što misle o njemu: On im je vratio na najbolji mogući način

Image
Foto: Profimedia

Hrvat je nakon samo mjesec dana zaratio sa nekolicinom igrača

8.8.2022.
8:27
Profimedia
VOYO logo

Igor Tudor ovog je ljeta postao novi trener Marseillea te mu početak u Francuskoj nije nimalo lak. Navodno su se igrači pobunili protiv njegovih metoda i strogih treninga. Novi strateg francuskog Marseillea nastavlja raditi svojim pristupom unatoč što mu se i na već bivšim destinacijama događali slični problemi.

Image
STRAH I TREPET /

Francuska bruji o Igoru Tudoru: 'Tjera nas stalno i ne dopušta nikakav pad. Treninzi su teški. Fizički je zahtjevno'

Image
STRAH I TREPET /

Francuska bruji o Igoru Tudoru: 'Tjera nas stalno i ne dopušta nikakav pad. Treninzi su teški. Fizički je zahtjevno'

Ugledni L'Equipe je nedavno pisao kako je hrvatski trener nakon samo mjesec dana zaratio s nekolicinom igrača. Francuza Jordana Amavija nakon sukoba izbacio je iz prve momčadi, a žestoku raspravu imao je s Brazilcem Gersonom i velikim talentom turskog nogometa Cengizom Underom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub je nakon tjedan dana napustio pomoćni trener Marco Camoranesi navodno nezadovoljan ponašanjem hrvatskog trenera. Igrači su se na Tudora požalili vlasniku kluba Pablu Longoriji, francuski list navodi da je razlog što se ponaša kao luđak, unosi se u lice tijekom treninga te igračima fali rada s loptom na treningu.

Image
Foto: Profimedia

Tribine su nezadovoljne

Igrači francuskog viceprvaka smatraju da ne trebaju mnogo mijenjati način igre, a glavna zvijezda momčadi Dmitri Payet je održao krizni sastanak s predsjednikom kluba. Pogađate, glavna tema je bio splitski stručnjak. Trenutno, Longoria ne smatra to sve kao problem i želi zadržati Tudora koji je šokirao klub metodama rada, kao i strogoćom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ovog je vikenda Tudor debitirao, a navijači su ga očito uzeli na zub nakon svega što se događalo u klubu. Navijači Marseillea poznati su kao temperamentni obožavatelji, a to su pokazali na samom početku utakmice. Naime, službeni spiker je najavljivao igrače u prvoj postavi, a nakon što je bio red na trenera, odnosno Tudora, tribine su eruptirale. Čuli su se zvižduci, hukanje i uvrede na račun našeg Tudora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Tudora i njegovu momčad to nije previše zasmetalo te im je Tušo odgovorio na najbolji mogući način. Njegova momčad je slavila s 4:1 protiv Reimsa. Strijelci su bili novopridošli Nuno Tavares i Javier Suarez u dva navrata te je prvi pogodak pao nakon nesmotrenosti Wouta Faesa koji je postigao autogol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo