NASTAVLJA SE EGZODUS: / Hajduk ostao i bez kapetana

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Samo dan nakon što je putem službenih internetskih stranica splitski Hajduk potvrdio rastanak od Andrije Balića, na istom je mjestu potvrđeno da klub ostaje bez još jednog igrača.

2.2.2016.
12:34
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Hajduk se trenutačno nalazi u Beleku gdje se priprema za nastavak sezone. Od utorka dodatno osiromašen za još jedno ime, kapetana momčadi koji se prije jutarnjeg treninga oprostio od suigrača i stručnog stožera. Karijeru bi Milović trebao nastaviti u Kini gdje će, prođe li liječničke pretrage, potpisati trogodišnji ugovor s klubom naziva Chongqing Lifan.

Otišli Caktaš, Maglica i Balić

"Teško mi je pada odlazak iz Hajduka jer se rastajem od trenera, suigrača i ljudi u klubu s kojima sam proveo lijepe četiri godine. Posebno ovih zadnjih šest mjeseci bili su jako ugodni jer smo napravili veliki posao i podigli momčad na jednu višu razinu", istaknuo je Milović na oproštaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometni portal Goal piše da bi Hajduk trebao u ovom transferu zaraditi milijun eura, a sam središnji branič potpisati ugovor koji mu jamči 500.000 eura godišnje.

Prije Milovića, Hajduk su ove zime napustili i Mijo Caktaš koji je otišao u Rubin iz Kazanja, potom Anton Maglica koji je završio u Apollonu iz Limassola i u ponedjeljak Andrija Balić koji je potpisao za Udinese.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo