NASTAVILI GDJE SU STALI: / Eduardo novu sezonu otvorio pogotkom, četiri gola Budimira u prijateljskoj utakmici!

Image
Foto: AFP

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Eduardo da Silva na odličan je način otvorio novu sezonu ukrajinskog prvenstva.

23.7.2016.
9:00
AFP
VOYO logo

Njegov Šahtar je u prvom kolu pobijedio novog prvoligaša Zirku s 4-1, a Eduardo je bio strijelac jednog pogotka. Bernard i Taison su doveli Šahtar u vodstvo 2-0 prije no što su gosti uspjeli smanjiti preko Artema Sitala.

Prošle sezone 18 golova

U 45. minuti je na 3-1 povećao Eduardo, zabivši iz blizine nakon nabacivanja Darija Srne s desne strane. Hrvatski Brazilac je tako nastavio dobru formu iz prošle sezone kada je postigao ukupno 18 pogodaka za Šahtar iako je najčešće ulazio s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šahtar je do kraja pobjedu učinio još uvjerljivijom zahvaljujući autogolu Maksima Kovaljeva u 71. minuti. Eduardo je u igri ostao do 72. minute, dok je Srna odigrao cijelu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raspoloženi Budimir

Dodajmo ovome i da je sjajan start u dresu Sampdorije ubilježio hrvatski napadač Ante Budimir. Njegova je momčad u prijateljskoj utakmici deklasirala niželigaša Sellero Novelle s čak 13-1, a Budimir je postigao četiri pogotka - u 49., 54., 83. i 86. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnji napadač zaprešićkog Intera i Lokomotive prošlu je sezonu proveo u Crotoneu s kojim je izborio ulazak u Seriju A. Postigao je 16 golova i bio četvrti strijelac druge lige što mu je donijelo transfer u Sampdoriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo