POTPUNO NEOČEKIVANO / Nastat će pravi kaos na nogometnom tržištu. Najtraženiji napadač na svijetu dobio nemoralnu ponudu

Image
Foto: Profimedia

Haaland je od svog dolaska u siječnju 2020. u dresu Borussije u 69 nastupa zabio čak 70 golova

24.11.2021.
14:53
Profimedia
VOYO logo

Borussia Dortmund radi na tome da zadrži svog najboljeg strijelca i jednog od najboljih napadača svijeta Erlinga Haalanda i nakon završetka ove sezone, objavili su njemački mediji.

Haaland je od svog dolaska u siječnju 2020. u dresu Borussije u 69 nastupa zabio čak 70 golova, a u ljeto sljedeće godine bit će aktivirana odštetna klauzula od 75 milijuna eura. Popis klubova koji žele Haalanda je ogroman, a prednjače PSG, Real Madrid, Manchester United, Manchester City i još mnogi drugi, a sada bi im planove mogla pomrsiti upravo Borussija koju su svi u ovoj priči otpisali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Novi ugovor

E sada, s obzirom na njegovu kvalitetu i da mu je tek 21 godina, cijena od 75 milijuna eura prava je sitnica za većinu klubova koje smo naveli, ali Borussija ima neke svoje planove kojima bi mogli izazvati kaos na nogometnom tržištu.

Tako je Sky Deutschland objavio da je Borussija spremna ponuditi mu duplo veću plaću da ga zadrži, što znači da bi mu ponudili 18 milijuna eura godišnje. Uz to bi dakako išla i nova odštetna klauzula koja jamačno ne bi bila ovako niska kao što je sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo