NASMIJAT ĆETE SE DO SUZA: / Prisjetite se 6 najkomičnijih trenutaka s Europskog prvenstva

Image
Foto: Screenshot

Europsko nogometno prvenstvo je iza nas, a mi smo se prisjetili najzabavnijih i najkomičnijih trenutaka koji su nas uveseljavali prošlih mjesec dana.

11.7.2016.
23:34
Screenshot
VOYO logo

Joachim Löw i 'snifanje'

Njemački izbornik se i ranije znao čudno ponašati za vrijeme utakmica, no na ovo je Euru nadmašio sam sebe. Snimka kako zavlači ruku u gaće, a potom provjerava kakav je miris, još će dugo biti hit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zazin ples

Talijanski napadač Simone Zaza je u četvrtfinalu protiv Njemačke izveo jedan od najčudnijih penala ikad. Plesao je Zaza i plesao prije nego što je napokon puca i - promašio! Njegov igrokaz je uskoro postao predmet žestoke sprednje na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neukrotivi Bilić

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić radio je tijekom Eura kao sukomentator za ITV, a najviše je pažnje privukao kad se popeo na stolu u napadu euforije nakon što je njegov Dimitri Payet iz West Hama zabio gol Albaniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo i moljac

Finalnu utakmicu je, između ostaloga, obilježila i invazija moljaca na Stade de France. Jedan je sletio Cristianu Ronaldu na oko dok je ovaj u suzama prihvaćao da mora napustiti igru zbog ozljede. Naravno, društvene mreže su gorjele i u ovom slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Müllerovo ruganje

Thomas Müller se nije proslavio igrom na ovom Euru, ali je zato nasmijao sve televizijske gledatelje kad se u četvrtfinalu krenuo rugati talijanskom stoperu Giorgiju Chielliniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udarac po koljenu

U trenucima kad je već bio na klupi tijekom finalne utakmice Cristiano Ronaldo je u znak podrške udario suigrača Adriena Silvu po koljenu. No, čini se da je udarac bio jači nego što je Ronaldo mislio pa se na kraju morao ispirčavati Silvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo