Evo što su Amerikanci rekli navijačima Hajduka

29.6.2013.
15:45
VOYO logo

Sastanak je održan na zamolbu Amerikanaca, a splitsku udrugu predstavljali su tajnik Bojan Islamović i član Upravnog odbora Josip Tadinac. O detaljima sastanka izvijestili su u priopćenju:

"Predstavili su se kao uži tim, kojem još pripada gospodin Suh, iza kojih stoji 20-ak investitora čija imena nam nisu željeli otkriti. Ukratko su nam ponovili svoje planove s Hajdukom koje su već izašli u medijima, dok smo mi predstavili naše djelovanje u proteklih nekoliko godina".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje je li grupa investitora oformljena samo za ovu priliku ili imaju već neke projekte iza sebe kao reference, odgovorili su da su radili i na većim projektima, ali da ne smiju otkrivati detalje.

Konkretne iznose koje misle ponuditi za dionice i način na koji će ih kupiti nisu otkrili, o tome misle obavijestiti javnost prilikom podnošenja službene ponude.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O investicijama u sam klub tvrde da "će ih biti koliko treba", bez navođenja svote i vremenskog okvira. Željeli su naglasiti da brojke spominjane u novinama nemaju nikakve veze sa stvarnošću i da ih oni nisu plasirali u javnost. Ostalo nam je nepoznato, možda i najbitnije pitanje, na koji način misle povratiti svoju investiciju.

Složili smo se da je problem Hajduka u lošem upravljanju i slabom iskorištavanju branda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gospodu iz Amerike smo za kraj obavijestili da ćemo za komentar pričekati podnošenje ponude jer trenutno nemamo nikakve podatke na temelju kojih bi se o ovako važnom pitanju moglo odlučivati", stoji u priopćenju udruge "Naš Hajduk".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo