NAROD JE REKAO SVOJE, ALI ONI MISLE DRUGAČIJE: / 'Napad na Modrića je napad na Vatrene, sve mi ovo miriše na poljudsku svastiku'

Image
15.6.2017.
17:27
VOYO logo

Modrić je promijenio iskaz u odnosu na ono što je izjavio istražiteljima USKOK-a 2015. godine, a na ključna pitanja sad je na sudu u Osijeku odgovarao s "ne sjećam se", što je izrazito iziritiralo hrvatsku javnost.

Image
RIJEČI KOJE DIRAJU DUŠU I SRCE: /

Zadrani i Mostarci poslali Luki Modriću poruku od koje zastaje dah

Image
RIJEČI KOJE DIRAJU DUŠU I SRCE: /

Zadrani i Mostarci poslali Luki Modriću poruku od koje zastaje dah

Društvene mreže su prepune pošalica na račun Luke Modrića, najboljeg hrvatskog nogometaša i igrača koji je nedavno s madridskim Realom osvojio treću Ligu prvaka u četiri sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Zadru je osvanuo grafit na bivšem hotelu Iž u kojemu je Luka s obitelji provodio izbjegličke dane. "Luka, sjećat ćeš se ovog dana". U ostalim grafitima pisalo je: "Nije ovca nego Beckham iz Obrovca", "Luka Mamić, "Modriću ku... Mamićeva"...

'Luka ima pravo na svoje mišljenje'

No, u Zadru ne osuđuju svi Modrića. Predsjednik NK Zadar Svetko Ćustić, otac preminulog hrvatskog nogometaša Hrvoja Ćustića koji je stradao igrajući utakmicu u zadarskim Stanovima, brani Luku Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je strašno, pa Modrić to nije ničim zaslužio. Zašto Luka ne bi promijenio iskaz? On ima pravo na svoje mišljenje, sviđalo se ono nekome ili ne. Najbolje zna što se događalo u cijeloj priči, uostalom, zašto bi netko odrađivao posao institucija koje imamo", kazao je Ćustić za SN.

Bivši kapetan Zadra Jakov Surać jedan je od onih s najvećim stažem u 1. HNL, zgrožen je reakcijama nakon Modrićevog "ne mogu se sjetiti" svjedočenja na Osječkom sudu koje je išlo u korist obrane Zdravka Mamića i ostalih optuženih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nekome je cilj razvaliti ono što je dobro'

"Zadnjih smo dana svjedoci da se veliki sportaši poput Janice Kostelić i sad našeg Zadranina Luke Modrića na meti tobožnjih sudaca. Pa što ako je promijenio iskaz, nije ni prvi ni zadnji koji je to učinio! Sud će donijeti pravorijek, a ne bukači ili autori grafita. Meni sve to 'smrdi' na poljudsku svastiku", kazoa je Surać pojašnjavajući:

"Nekome je cilj razvaliti ono što je dobro, a to je reprezentacija Hrvatske. Naši su nogometaši promotori Hrvatske. Zato me kao čovjeka vrijeđaju ovakvi napadi na Modrića. Ne znam odakle tolika mržnja, a prije nekoliko su se dana svi dičili Lukinim naslovom prvaka Europe i Španjolske".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo