NAPOLI ZADRŽAO VRH: / Juve do 13. rekordne pobjede, po prvi put slavila Verona

Image

Napoli je zadržao vodstvo u Serie A nakon što je u 23. kolu u Rimu pobijedio Lazio 2:0.

3.2.2016.
23:09
VOYO logo

Zbog toga je sudac Massimiliano Irrati prekinuo u 68. minuti dvoboj na nekoliko minuta. Unatoč toj odluci, rasistički povici čuli su se i nakon što je utakmica nastavljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/7YZi

Juventusova rekordna 13. pobjeda

Prvak Juventus nastavlja lov na vrh tablice ostvarivši u Torinu 13. uzastopnu prvenstvenu pobjedu, što im je klupski rekord. Ovaj put s 1:0 stradala je Genoa, ali gosti su se sami "uništili" jer je De Maio u 30. minuti zabio autogol. Mario Mandžukić nije zbog ozljede igrao za Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A veliko slavlje bilo je u Veroni gdje je Hellas Verona (za koju AnteRebić nije bio ni na klupi) došla do prve pobjede u prvenstvu svladavši 2:1 Atalantu. sada u pet najjačih lige Europe ne postoji klub bez pobjede.

https://vid.me/q7Sr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odličan Brozović

Fiorentina (Kalinić je igrao do 86. minute) je kiksala odigravši 1:1 protiv Carpija na svom stadionu.

Nakon što su u nedjelju u gradskom derbiju izgubili od AC Milana 0:3, nogometaši Intera svladali su Chievo sa 1:0 pogotkom Maura Icardija u 48. minuti. No, najbolji igrač susreta bio je hrvatski veznjak Marcelo Brozović, koji je posebno bio aktivan u prvom poluvremenu. U 33. minuti Brozovićev udarac sa vrha 16-erca obranio je vratar Chieva. Potom u 42. minuti njegov udarac završava u bloku, a u 45. ponovno puca izvan kaznenog prostora, ali zamalo pored gola. Imao je i dvije asistencije, u 13. i 34 minuti, ali Mauro Icardi je u oba slučaja bio neprecizan. Iz drugog dijela vrijedi izdvojiti Brozovićev pokušaj iz slobodnog udarca u 71. minuti, koji je završio pored vratnice

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brozović je zamijenjen u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena, kad je ušao Melo, dok je Ivan Perišić utakmicu gledao s Interove klupe za pričuve.

https://vid.me/mzQb

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Balić po prvi put na klupi Udinesea

Andrija Balić i Stipe Perica odgledali su s klupe kako su njihovi suigrači iz Udinesea na gostovanju kod Empolija došli do boda (1:1).

Rezultati: Frosinone - Bologna 2:1, Empoli - Udinese 1_1, Inter - Chievo 1:0, Fiorentina - Carpi 1:1, Juventus - Genoa 1:0, Hellas Verona - Atalanta 2:1, Sampdoria - Torino 2:2, Lazio - Napoli 0:2, Palermo - Milan 0:2. Poredak: Napoli 53 boda, Juventus 51, Inter 44, Fiorentina 43, Roma 41, Milan 39...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo