odlazi klupska ikona? / Napoli pregazio Sampdoriju, najveća zvijezda napušta klub? 'Ako želi novi izazov, nećemo mu stajati na putu'

Image
Foto: AP Images

Napolitanci su nakon dvije utakmice prekinuli golgeterski post, a možda i posljednju utakmicu u njihovu dresu odigrao je Slovak Marek Hamšik

2.2.2019.
22:08
AP Images
VOYO logo

Napoli je u 22. kolu talijanske Serie A uvjerljivo pobijedio Sampdoriju i prekinuo niz njihova veterana Fabia Quagliarelle koji nakon 11 uzastopnih utakmica u kojima je tresao mreže danas nije bio strijelac. 

36-godišnji veteran tako je ostao izjednačen s legendarnim Argentincem Gabrijelom Batistutom, koji je u dresu Fiorentine također bio strijelac u 11 uzastopnih prvenstvenih ogleda. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napolitanci su tako prekinuli golgeterski post i nakon dvije uzastopne utakmice s Milanom (kup i prvenstvo) konačno su zatresli mrežu, i to tri puta. 

Ključni momenti utakmice dogodili su se sredinom prvog poluvremena kad su domaćini izvršili blietzkrieg na vrata gostiju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo je u 25. minuti nakon krasne prizemne asistencije Callejona s desnog krila pogodio Poljak Arkadiusz Milik, a već u sljedećoj minuti precizno odmjerenim udarcem Lorenzo Insigne je pogodio za 2:0. 

U samoj završnici susreta (89. minuta) za konačnih 3:0 iz kaznenog je udarca pogodio Simone Verdi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marek Hamšik odigrao je 74 minute i to možda i posljednje minute u dresu Napolija. Trener domaćina Carlo Ancelotti nakon susreta potvrdio je kako Hamšik želi promijeniti sredinu.

"Pregovori su u tijeku. Klub ima veliki respekt prema Hamšiku jer je pisao povijest s Napolijem, a ako želi novi izazov napravit ćemo sve da bude sretan. Ništa ne skrivamo i nećemo mu stajati na putu", prokomentirao je talijanski trener nakon susreta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo